Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

obcasy

Polecane posty

fajnie wyglądają do obcasów czarne rajstopy i dżinsowa mini. Boskie to jest dla mnie.

Gość rozarozana
okej nie wiem czemu ale skórzane legginsy bardziej mi się kojarzą z " kobieta lekkich obyczajów " sory nie wiem czemu .. ;) nie mój styl

dzinsowa mini ? Może z 10 lat temu :D hehe :D Wybacz ale jestem trochę wybredna :) Z resztą zawsze uważałąm, że faceci mają średnie gusty jeśli chodzi o ubieranie kobiet ;p

desert: wyrafinowana cudowna. Masz gust. rozarozana: z tandetą i lekkimi obyczajami może bardziej lateksowe niż skórzane. Oczywiście to spodnie raczej na luźną albo niegrzeczną imprezę, niż do pracy, ale co kto lubi. Do baru np. dla mnie to pasuje.

Gość weronika rottati
a ja kupial wczoraj takie buty.W sumie za namowa meza.i w sumie mi sie juz nbie podobaja. jestem wysoka 175 i zle sie czuje w wysokich obcasach.A te buty maja ok. 5,5 cm. http://allegro.pl/czolenka-37-skora-naturalna-nowosc-e14-i2244634889.html. podobny kroj i obcas tylko moje sa koloru silewgo jak ten czubek buta i gdzie ten brazowy material ja mam czarny. az takie wiesniackie? i do czego nosic takie buty???? kupilam je z mysla o swietach i wyjsc ladnie ubrana w niefdziele na spacer.

desert: ale fajnie, że ubierasz się różnie: raz elegancko raz sportowo. Cenię to u dziewczyn. Nie jesteś monotonna.

Gość rozarozana
nie no o lateksowych już nawet nie wspominam .... chociaż pamiętam jak to w modzie kiedyś było haha .

jeżeli masz 180 cm i szczupłe nogi to w takich skórzanych legginsach wyglądałabyś bosko. Choć tak jak pisałem, nie wszędzie w tym należy chodzić.

Gość yuyiuiuuy
ludzie, widziałam dzisiaj w tramwaju taką dziewczynę. Miała jakiś 1,80m wzrostu, krótkie spodenki i płaskie buty. Ale nogi miała takie długie i zgrabne - no po prostu szok, w życiu takich nóg nie widziałam. 😭 Jakby ubrała obcasy to chyba bym pod wpływem emocji zmieniła orientację :D No cóż, ja niestety jestem kurduplem :) a obcasy poniżej 10 cm wyglądają jak dla mnie babcinie, nie mam żadnych poniżej. :)