Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kainova

problem

Polecane posty

hej , dziś 36 dzień cyklu swoje mam średnio 31 . od wczoraj bolą mnie plecy , zauważyłam raz taki żółtawy grudkowaty lepiący się śluz , wczoraj wieczorem przy załatwianiu zauważyłam krew na papierze , wzięłam gorącą kąpiel z nadzieją że okres przyjdzie w nocy ale nic ;( test wyszedł negatywnie , zabezpieczaliśmy się. w poniedziałek mam iść do ginekologa. może ktoś miał tak jak ja ? może to zbliżający się okres ?

Gość Kaska300
Tez mialam kiedys plamienie 26 i 27dc,a po 4 dniach dostalam @,takze spokojnie.@ na pewno przyjdzie. Ale do gina takze idz

tylko że ja zauważyłam to wczoraj , dziś już nie. nie była to brązowa wydzielina tylko krew po prostu. nie zostawiła śladu na majtkach nawet.

A kiedy był ostatni stosunek? ja słyszałam, że dosłownie kropla krwi pojawia się przy zagnieżdżaniu zarodka. Ale zaznaczam, że nie u wszystkich się pojawia. Zagnieżdżanie następuje 6-10 dni od stosunku.

od ostatniego minęło 10 dni. ale nie biorę tego raczej pod uwagę żebym mogła zajść wtedy w ciążę, po było 4 dni przed spodziewanym okresem więc raczej miałam dni niepłodne. gumka nie pękła jak twierdzi mój chłopak. robiłam właśnie przed chwilą test z porannego moczu i negatywny :)

Gość mnio
idź jutro na betę to się dowiesz.