kainova 0 Napisano Marzec 31, 2012 hej , dziś 36 dzień cyklu swoje mam średnio 31 . od wczoraj bolą mnie plecy , zauważyłam raz taki żółtawy grudkowaty lepiący się śluz , wczoraj wieczorem przy załatwianiu zauważyłam krew na papierze , wzięłam gorącą kąpiel z nadzieją że okres przyjdzie w nocy ale nic ;( test wyszedł negatywnie , zabezpieczaliśmy się. w poniedziałek mam iść do ginekologa. może ktoś miał tak jak ja ? może to zbliżający się okres ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kainova 0 Napisano Marzec 31, 2012 odpowie ktoś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaska300 Napisano Marzec 31, 2012 Tez mialam kiedys plamienie 26 i 27dc,a po 4 dniach dostalam @,takze spokojnie.@ na pewno przyjdzie. Ale do gina takze idz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kainova 0 Napisano Marzec 31, 2012 tylko że ja zauważyłam to wczoraj , dziś już nie. nie była to brązowa wydzielina tylko krew po prostu. nie zostawiła śladu na majtkach nawet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewia84 0 Napisano Marzec 31, 2012 A kiedy był ostatni stosunek? ja słyszałam, że dosłownie kropla krwi pojawia się przy zagnieżdżaniu zarodka. Ale zaznaczam, że nie u wszystkich się pojawia. Zagnieżdżanie następuje 6-10 dni od stosunku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kainova 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 od ostatniego minęło 10 dni. ale nie biorę tego raczej pod uwagę żebym mogła zajść wtedy w ciążę, po było 4 dni przed spodziewanym okresem więc raczej miałam dni niepłodne. gumka nie pękła jak twierdzi mój chłopak. robiłam właśnie przed chwilą test z porannego moczu i negatywny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kainova 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 odpowie ktoś ? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnio Napisano Kwiecień 1, 2012 idź jutro na betę to się dowiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach