Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aanakonda266

Nie kocham swojego faceta.

Polecane posty

Gość aanakonda266

Zaczyna mnie draznic. Dobrze ze nie ma go dzis bo jest w pracy. Jest nudny jak flaki z olejem. Po pol roku wypalilam sie. a on chce ze mna spedzic reszte zycia.

Gość dffdgfgjhghj
jak sie zaczyna związek od d.py to tak jest

Gość weronika rottati
niby miedzy nami jest dobrze. SDba o mnie stara sie. ale ja czuje ze jest mi obojetny.Jest mi lepiej jak go nie ma.

Gość aanakonda266
nudny jak flaki z olejem. Jest dla mnie dobry , dba o mnie ale ciagle cos mi brakuje.

Gość 5555redltim67
tez tak mam i co??

Gość aanakonda266
nieiwem co. a co uc ciebie? jak dlugo jestescie razem?

To jak jest dobry i stara się aby ci dogodzić na różne sposoby to o co się rozchodzi może ty jesteś wybredna.

Gość aanakonda266
taki mdly jest.Bez zycia. Nie chce zyc tylko domem i praca. Kazdy dzien z nim jest taki sam. A on by ciaglwe w domu siedzial a mnie to nudzi. Ciagle by mogl sie przutulac s ja nie mam oochoty.Nawet seks z nim nie sprawiami przyjemnosci jak kiedys.

Gość aanakonda266
jakby mi dwa razy zdzielił w łeb i naszczał do ryja to bym była szczęśliwa. ale ten nudziarz chce się tylko przytulać:(

Gość aanakonda266
zawsze mialam facetow, pijakow.Nie robow. I marzylam o cichym spokojnym facecie. Kied\y jestem z kims takim czuje ze jednak to nie jest to.

Pytanie do autorki: dla jakiej idei więc z nim jesteś ?

Gość aanakonda266
niewiem. Moze ze moja corka jest za nim bardzo. Nie jest jesj biologicznym tata a traktuje ja jak swoja corke.

A co ma córka do uczuć ? Piszesz, że go nie kochasz. Jesteś z nim tylko dlatego, że opiekuje się Twoją córką ? To paranoja jakaś, wybacz :P

Gość aanakonda266
nie chodzi o to ze sie opiekuje corka. Tylko ze ona jest za nim.Pokochala go. a ja nie potrafie podjac decyzji i powiedzie mu ze ma sie wyprowadzic.

Gość fgghgjghjk
zwykla dziwa, jeden juz zrobil dzieciaka i kopnal w tylek, a teraz nastepny nieteges nie podoba sie; faktycznie szkoda, ze cie nie bije i nie szcza do ryja

Gość aanakonda266
on nie widzi ze cos jest nie tak. Mysli ze jest wszystko dobrze. a ja sie mecze.

Gość vvv nnn
a wiesz, że w cywilizacji zachodniej kobiety są wolne i same decydują o swoim losie? zresztą skoro wciąż gościa nazywasz swoim facetem, to tyko świadczy o Tobie, że nie stać Cię na lepszego :)

Gość ul56a
Weź go nie okłamuj, nie zasługuje na to. Szkoda chłopaka, myśli, że jest w szczęśliwym związku, a tu...

Dla Ciebie winno być priorytetem Twoje szczęście, nie tylko córki. Jeśli jesteś z facetem, a go nie kochasz, to wyrządzasz sobie samej największą krzywdę, jemu także bo on nieświadomy niczego kocha was obie. Nie będę określała cię epitetem godnym twojego postępowania, zrobili już to za mnie inni. Napiszę tak: nie marnuj mu życia bo on ma prawo wiedzieć, że nic do niego nie czujesz, i poszukać sobie kobiety dla której będzie tak samo ważny jak ona, czyli będzie wzajemne uczucie. Dla mnie jesteś szurnięta, niestety [musiałam ! :D]

Gość aanakonda266
Wiem ze cos robiac razem zbliza. Gdzies razem wyskoczyc do kina, na spacer cos zjesc na miesicie raz na jakis czas bez dziecka. Czy od x czasu prosze zeby zrobic cos w domu a ja nie potrafie tego. tylko ciasgle to samo ze nie ma kasy. A ja ciagle mowi - wystraczy przy wyplacie rozpalnowac wydatki i odlozyc na te rzeczy. Albo zeby przywizolk od siebie rower i bedziemy sobie robi rowerowe wycieczki. A on ze nie ma jak. Bo samochodu i prawka nie ma. Np. wczoraj.Obydwoje mielismy wolne.rANO WSTALAM MIALAM DUZO BIEGANIA PO MIESCIE. Wrocilam padnieta do domu i polozylam sie spac. Moj akurat robi prawko za tydzien ma egzamin teoretyczny. Zamiast w tym zasie pouczyc sie to on jak zwykle myl naczynia, sprzatal. Ok super ze mi pomaga. A pozniej wieczorem. siada i sie uczy. A jak mowie zeby nieraz polozy mala wczesniej spac. A my zrobic sobie wieczor dla siebie.Np. jakis film, piwko lub winko os dobrego do jedzonka. To jak grochem o scianie. Taak jagby jagby mial w dupie mioje potrzeby. Niby zyjemy razem , mieszkamy ale nie mamy czasu dla siebie. Ciagle robi mi syf w chalupie a ja pozniej cala sobote marnuje na sprzatanie. Przeklada mi w szafce wszystko a ja pozniej nic nie moge znalesc. I to wszysrtko powoduje ze oddalilamsie od niego.

Gość aanakonda266
nikt sie nie wypowie juz?

Gość rwwer
ponawiam

Gość kasia5266
Ja ogolnie stwierdzam, że trudno zakochać się z wzajemnością.Przynajmniej mi.Zawsze tylko jedna strona chce:/

Gość hkhkg
zostaw go. z braku laku nie bedziesz heppi