Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszpirowska

czy spor na allegro cos daje?

Polecane posty

Gość kaszpirowska

wlasnie napisalam do nieuczciwego sprzedawcy, ze albo wysle mi zakupione towary, ewentualnie zwroci kase, albo otworze spor, zglosze sprawe na policje i napisze stosowny komentarz. Kwota nie jest duza, mniej niz 100 zl, ale do diabla nawet nie raczy odpisywac na maile. Czy jednak to cos da?

Gość zal ,pl
za 100 nic mu polickja nie zorbi, do 250 zl uchodzi plazem, nastepnym razem sprawdzaj spedajacego , alegro co najwzyje zawiesi mu konto.

Gość kaszpirowska
koles mial ponad 3500 pozytywow i 3 negatywy.

Gość Koleżanka Szklankaaaa
Ja właśnie jestem w takiej sytuacji. Baba, jak u niej kupowałam, miała jakieś 200 pozytywów, w dwa i pół miesiąca po moim zakupie ma 1700 negatywów ... Założyłam spór, wogóle na niego nie zareagowała więc zakończyłam go kilka dni przed końcem, bo nie widziałam żadnej chęci współpracy. Napisałam też do niej maila, żeby zwróciła kasę i zapomnę o sprawie, ale oczywiście nie zareagowała. Zgłosiłam na Policję i dostałam odpowiedź w kilka dni po zgłoszeniu, że wszczynają postępowanie. Zwróciłam się do Allegro po zwrot kasy, dostałam odpowiedź pozytywną, tylko muszę wysłać jakieś dokumenty. Acha, do osoby wypowiadającej się wyżej, ja straciłam łąćznie z przesyłką niecałe 100 zł i jakoś policjant przyjął zgłoszenie. Jesli miało by być tak, że do jakiejś kwoty można sobie bezkarnie kogoś okraść, to każdy by sobie pozwalał na oszustwa, bo do np. 250 zł można. Więc nie jest to prawdą, że przyjmują zgłoszenie od iluś złotych straty.

Gość kaszpirowska
dzieki za ten komentarz. W mailu napisalam, ze daje mu tydzien na podjecie jakichs krokow (wysylka albo zwrot kasy). ZObaczymy