Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralaladnajestemja

czesc, mam do was pytanie o grubej osobie

Polecane posty

Gość tralaladnajestemja

mam kolezanke ktora jest gruba. nie wiedziec czemu wszyscy uwazaja ze jest fajna, zabawna i chca z nia wychodzic a to na jakies piwo a to na cos. zastanawiam sie dlaczego sa tacy obludni. ja nie jestem w stanie przyjaznic sie z kims grubszym od siebie i nawet za bardzo sie odzywac do tej osoby bo sie jej brzydze. sadze ze nie tylko ja tak mam i zastanawam sie powaznie czy ich nie zaszantazowala ze jezeli jej nie beda lubic to ich zje :) :D hahahahha :D

Gość Karty tarota i trzecie oko
brzydź sie dalej los ci kiedyś wypłaci :)

Gość tralaladnajestemja
a co ma mi zaplacic?

Gość ul56a
Pamiętaj, los bywa przewrotny i nie wiesz jak będziesz wyglądała za kilka lat. Ciąża, choroba, leki...

Gość ul56a
Ta dziewczyna może być jeszcze szczuplejsza, natomiast ty nie będziesz mądrzejsza...

Gość tralaladnajestemja
dobrze ale gdyby tak bylo to nie zanieczyszczalabym srodowiska swoja obecnoscia i siedzialabym w domu jak wszystkie grubasy powinny robic :)

Gość tralaladnajestemja
po co jestescie wszyscy tacy falszywi i spotykacie sie, wychodzicie z grubymi? przyjemnosc wam sprawia przebywanie obok takiego wieprza?

i będziesz siedziała w domu i nie zanieczyszczała srodowiska.... odbiorą ci również możliwość obrażania ludzi tylko dlatego, że masz nieco ładniejszą aparycję niż inne a wtedy zrobisz dokładnie wszystko aby nabyć nieco madrości... niestety nie potrafie powiedzieć czy to twoje "wszystko" wystarczy

Gość ul56a
A czy wyzywanie innych od wieprzy sprawia tobie przyjemność?

Gość ul56a
Czy chciałabyś, by np. przyszły mąż widział w tobie tylko to, że jesteś ładna, żeby nie zwracał uwagi na charakter, zalety? Jeżeli tylko dla ciebie wygląd jest ważny, to oznacza, że nie masz nic w sobie wartościowego... ZAPAMIĘTAJ -- piękne kobiety (tylko na podstawie ich wygladu) wybierają mężczyźni bez wyobraźni.

Gość czy gruuuuuuuuuuubi ludzie
nie sprawia przyjemnosci ale po prostu jestem uprzedzona do tlusczu bo jestem estetka. i zastanawiam sie dlaczego musze funkcjonowac wsrod grubych oblesniakow.

wole miec mezczyne bez wyobrazni niz jakiegos zapoconego knura :D

ty nie jestes estetka tylko idiotką i uwierz, że to nie jest to samo... powiem ci jak skończysz - z modelem rwanym przez wszysstkie baby który przywlecze ci hiv :classic_cool:

Gość ul56a
ale jak będziesz starsza/stara to ciebie zostawi, bo znajdzie inną ładniejszą... Taki jest wniosek.

nie bede nigdy brzydka, bo dbam o siebie!!!!!!!!!!!!!!!!! i to jest kolejny powod dla ktorego mowie ze grubi sa oblesni!!!!!!!!!!!!! tylko krytykuja pierdolone ludzkie scierwa z tluszczem obmytym na mordzie!!!!!!!!!! tylko wpierdalaja i tluszcz im scieka po brodzie!!!!!!!!!!!!

brzydka może i nie bedziesz, ale mądra też nie :D miłego poslizgu na własnej głupocie, bo przejedziesz sie na niej jak na skórce od banana :D

Gość nawalona ziutka
piszesz że nie możesz się się przyjaźnić z kimś grubszym od siebie ,to normalne jak sama dwa siedzenia w autobusie zajmujesz:D

Gość puszysta eleonora
o to było dobre :classic_cool:

Gość ja nie zajmuje nawet
jednego siedzenia w autobusie. jestem szczupla i smukla.... wspolczuje grubym grubości, glupooty i braku poczucia humoru

Gość ja nie zajmuje nawet
i niczego juz bardziej nie pragne jak wielkej... ciszy

Gość urabura
skąd się biorą takie bezmózgi? pasowałabyś do mojego byłego.