Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość augustmocny

dobre

Polecane posty

Gość augustmocny

Nie mając innego tematu do napisania opowiem przygodę z panią z polsatu.kto chce poczytać?

Gość augustmocny
Dzwoni babka do mnie i mówi,że polsat się kłania i po standartowym pytaniu o dane osobowe informuje mnie,że rozmowa będzie nagrywana.ja nie myśląc mówię jej,że z mojej strony też będzie nagrywana.pani powiedziała,że regulamin polsatu NIE POZWALA NA NAGRYWANIE rozmów i rozłączyła się.trzy razy dzwoniłem do nich, za każdym razem rozłączają się.o co chodzi

o to że ciebie mogą nagrywać, a ty ich nie. oczywiście wg Regulaminu Polsatu ;)

Gość deszcz w małej wiosce
Dawnooo, dawno temu, kiedy telefonia komórkowa zaczęła wkraczać do naszego kraju zdarzyło mi się spóźnić z opłaceniem rachunku. Zadzwonił w tej sprawie do mnie pan i pyta kiedy zapłacę, na to ja odpowiedziałam szczerze "nie wiem" , panu chyba zabrakło cierpliwości i tonem zdenerwowanego dorosłego powiedział do mnie jak do dziecka" a pani rodzice wiedzą, że korzystała pani z usługi za którą nie chce pani teraz zapłacić?" no to ja, takim samym tonem"a pana rodzice wiedzą, że pan do mnie wydzwania". Więcej nie zadzwonił, pewnie rodzice mu zabronili;)

Wydzwania do mnie babka z play z ofertą,ja jej mówie,że wezmę ten abonament jak się ze mną umówi,ona że nie i już tak ze trzy miechy