Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajny27ldlaFajnej

hej czy są tu jakieś fajne mężatki szukające kochanka

Polecane posty

androxen a Tobie tez kochanka potrzebna ?? nie masz stałej partnerki, czy jest dla Ciebie niewystarczająca ??

Gość Androxen
Obecnie nie mam nikogo więc szukam :)

Gość Androxen
W taką pogodę jaką mamy dzisiaj zupełnie nie chce mi się z mieszkania nawet wychodzić :)

Gość Androxen
Dlatego lepiej zostać w domu relaksując się w fotelu :)

Gość angel hell
Dlatego lepiej żeby kochanka sama przyszła:D Znało się takie...

taką właśnie obrałam metode relaksu kanapa, laptop i herbatka :) androxen, dzwoń po koleżankę jakąs żeby czas umiliła ;)

Gość Androxen
Łatwo napisać i powiedzieć :) może w to nie uwierzysz ale posiadam bardzo mało koleżanek i w dodatku łączą nas tylko relacje w pracy :)

dlaczego mało kolezanek ?? nie chodzisz na imprezy, co porabiasz w wolnym czasie ?

Gość Androxen
Obecnie nie chodzę,wiem że jeżeli pójdę to na wodzie mineralnej się nie skończy :) a obecnie nie mogę spożywać alko,forma ważniejsza :)

no forma nieźle sie prezentuje :) ja ćwiczyłam w zeszłym roku i jakos ostatnio zapał straciłam :(

Gość Androxen
Hmm motywacji zabrakło,a systematyczność jest najważniejsza :) Moja droga,ja nigdzie nie pisałem że szukam tylko i wyłącznie mężatki,równie dobrze ,może to być panna,rozwódka lub stosunkowo młoda wdowa :)

wiem, że nie pisałeś ale akurat znalazłes sie w temacie takim :) no systematycznie ćwiczyłam 3 razy w tyg ale po urlopie się rozleniwiłam i tak mam do dziś... ale siłownia mnie nieźle wkręciła wtedy

ja tu weszłam z ciekawości, po co młody łepek 27 lat szuka juz kochanki- mężatki...czym sie facet kieruje... ciekawska jestem heheh

Gość Androxen
skąd ja to znam :) ciekawe co na to wpływa żeby się uzależnić od siłowni :)

Gość Androxen
Może jego partnerka nie spełnia jego wymagań,rożnie to w życiu bywa.Tym bardziej jesli się kogoś pokocha a potem przezywa sie nie miłe rozczarowanie :)

ja się wkręciłam bo widziałam zadowalające efekty w swojej sylwetce dość szybko a i humor miałam super, zawsze latałam przed praca żeby aktywnie dzień zacząć..a teraz się nie moge zmobilizować a lato idze :(

Gość Androxen
Kobiety są w lepszej sytuacji bo chcą ujędrnić swoją sylwetkę i stosunkowo szybko to przychodzi przy odpowiedniej diecie,natomiast jesli facet chce zbudować trochę suchego mięśnia to taki proces trwa długimi latami niestety i wymaga wielu poświeceń np.jak odmawiania sobie alkoholu :)

moim zdaniem kobiecie wcale nie łatwo, praktycznie każda ma cellulit co niestety nie jest zbyt atrakcyjnym dodatkiem damskiego ciała... :( a pozbyc sie go jest mega ciężko niestety

facet chyba każdy zwraca na ten damski dodatek uwagę... tym bardziej taki, który sam dba o swoje ciało i rzeźbę...

Gość takajednasobie
"np.jak odmawiania sobie alkoholu " no niewyobrazalne poswiecenie ale dla alkocholika tylko:P

takajedna..... tu nie chodzi o poświęcenie jak określasz jak dla alkoholika... ale chyba każdy z nas lubi sobie nieraz kilka drinków wypić czy piwko... to normalne uważam...

Gość Androxen
tym bardziej że ja mam od jakiegoś czasu takiego smaka :D już od 5 miesięcy nawet kropelki alko nie spożyłem :P

tak ostro ćwiczysz ?? nie ma to jak uparcie dążyć do celu... kurcze ze mi tego brakuje ostatnio no...potrafisz jakoś zmotywowac ??

Gość Androxen
Ja nie chodzę na siłownie prowadzić kółka różańcowego :P