Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała_mimi

czy facet pijany mowi prawde???

Polecane posty

Gość mała_mimi

czy facet pijany mowi prawde???

Gość qweqe
Tak. Ale nie zawsze musi to być prawda którą myślał cały czas, czasami jest to prawda która akurat mu wpadła do głowy. Jeśli np. powie Ci że podobasz mu się, to może oznaczać tylko tyle że podobasz mu się w tej chwili (co zresztą nie jest dziwne pod wpływem alkoholu), a nie że cały czas mu się podobałaś. Z 2 str - mi się zdarzało kłamać po alkoholu.

Gość przypadkowaa
ogólnie sie mówi że jest sie bardziej wylewnym. No ale tak naprawdę nie wiadomo. Natomiast wiadomo, ze pijany facet ma problem z alkoholem - a to poważna sprawa

Natomiast wiadomo, ze pijany facet ma problem z alkoholem - a to poważna sprawa możesz rozwinąć mysl

Gość mała_mimi
ja sie własnie zastanawiam czy to czasem nie jest tak , ze dopiero ten alkohol, jakos tak magicznie sprawia, ze zaczynamy mowic to co myslimy, rozwiazuje sie nam jezyk....

Gość przypadkowaa
myśl moja była taka że autorka przywiązuje wagę do tego co nie trzeba, zastanawia sie nad słowami pijanego faceta, a nie zastanawia sie nad tym ze on jest pijany więc naduzywa alkoholu, więc po co jej taki facet

nie zawsze bycie pijanym znaczy nadużywanie - po to sie spożywa alkohol by być pijanym no chyba ze Twoja wypowiedź i stwierdzenie nadużywanie tyczy sie ilości spożytego alkoholu nadużywanie = dużo

Gość mała_mimi
przypadkowaa mylisz się, Pan nad którym zachowaniem się zastanawiam, nie nadużywa alkoholu:) chyba, że nadużywaniem alkoholu jest fakt, że wyjdzie się gdzieś ze znajomymi raz na jakiś czas.... zapytałam bo zastanawiam się nad jedną rzeczą. Otóż mój ex facet po długim nie odzywaniu się do mnie zadzwonił i zaczął mi mówić bardzo miłe rzeczy :) jestem ciekawa czy rzeczywiście mówił to bo tak czuł czy może to był impuls z jego strony:0 a pytać go o to nie mam zamiaru:)

Gość Skóra na niedźwiedziu
nie... mówi tylko to czego nie powiedziałby na trzeźwo z prawdą nie ma to nic wspólnego

z własnego doświadczenia jako pijącego alkohol powiem ze facet po pijaku to bzdury gada tez mi sie przytrafiło zadzwonić w pijanym widzie do paru lasek i głupoty gadać na kacu i na trzeźwo to potem trzeba oczami świecić a i nie zawsze jest to prawda

mężczyzna po alkoholu i prawda? bardzo wątpliwe...chociaż tak jak ktoś zauważył mówi rzeczy których nie powiedziałby na trzeźwo i nie zawsze są to same przyjemne wiadomości :)

Gość przypadkowaa
naduzywanie alkoholu to uzywanie alkoholu w nadmiarze, to znaczy wypicie takiej ilości, po której sie upija. Nadużywać mozna codziennie, a i mozna raz na jakiś czas - ale cały czas t chodzi o brak umiaru w tym uzywaniu. Nie broń go autorko, mozna raz na jakiś czas isc ze znajomymi, wypić, a sie nie upić

Gość slodkilu
Facet w oczach jedną ma prawdę puste butelki:P