Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luz bluz maliny

Czy to źle jeśli po domu sie nie maluje, chodze w obrzydliwym ale wygodnym dresi

Polecane posty

Gość luz bluz maliny

dresie, bez stanika z nieumytymi włosami? Bo mam kupe nauki, nie wwychodze nigdzie przez weekend, ale troche mi głupio przez resztą rodziny.

Gość Twoj facet znalazl
no wlosy bys mogla umyc. W makijazu rpzeciez nie musisz chodzic w domu. Ja czesto naeet jak gdzies wychodze to bez makijarzu :) ale czystosc i schludnosc powinnas zachowac chociazby dla samej siebie. Bo skoro wlosy jzu takie amsz to pewnie smeirdzisz juz potem...

Gość luz bluz maliny
Ale ja mam takie włosy, że musze je myć codzienie. Bardzo sie przetłuszczają, cera też. Także czasami mam taką ochote chociaż 1 dzień nie myć i jak nie musze wychodzić z domu to to wykorzystuje.

Gość luz bluz maliny
I nie śmierdze potem - myje sie codziennie, dezodorantu używam. A włosy to inna bajka

Gość yy...
Tak, to obrzydliwe. Umycie włosów trwa 15 minut. Gdybyś zamiast pisać posta i potem odpowiadać poszła do łazienki, już miałabyś umyte włosy.

Gość flkmm
ja tak leze juz od 10 rano, smierdze potem, wlosy mam lekko przetluszczone i cala zakrwawiona jestem,chyba mi przeciekło