Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basia1551

Do maturzystów niecierpiących matematyki!

Polecane posty

http://www.matmana6.pl/?uid=basia1551 To link do strony matmana6.pl . Jeżeli matematyka sprawia wam trudność od wielu lat tak samo jak mnie to warto zajrzeć na tę stronę, bo wtedy dostaje się na pocztę w całości 74 lekcje dziennie na temat poszczególnych działów. Są one całkowicie darmowe. Ja otrzymałam dopiero 10 lekcji, ale wiele już zrozumiałam i w końcu wiem jak oblicza się procenty. Jeśli chcecie to skorzystajcie, mnie ta strona bardzo pomaga w nauce do matury.

Gość tegoroczna maturzystka
dzięki :)

Gość fgfewga
"i w końcu wiem jak oblicza się procenty.ę hahahaha kurwa procenty to sie juz w podstawowce umie liczyc a nie w klasie maturalnej. patologia

tegoroczna maturzystka - nie ma za co :) jesli się zarejestrujesz i będziesz chciała otrzymywać więcej lekcji dziennie będziesz musiała skorzystać z Panelu kursu. Płaci się za niego 6 zł i możesz sama wybrać sobie ilość tych lekcji, ale oczywiście to zalezy od Ciebie :) fgfewga - a ty skoro jesteś taki mądry to po co wchodzisz na temat dla tych, którzy matematyki nie umieją?? dla mnie procenty zawsze były problemem, ale śmiać się z tego nie trzeba!