Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irena97

proszęo pomoc wszystkich chłopaków tylko we możecie mi pomóc

Polecane posty

hej mam 15 lat bardzo podoba mi się taki chłopak jest o rok młodszy chodzę na zajęcia taneczne i tam on też chodzi nie wiem jak zwrócić na sb jego uwagę bo wiem że jak cokolwiek się odezwę to on już swoje sb pomyśli może wy macie jakieś propozycje jak mogła bym coś zrobić zęby się do niego zbliżyć ale nie ujawniać swoich intencji przecież to jeden z was wiec bardzo proszę o odpowiedzi bardzo na was liczę nw może się jakoś uśmiechnąć ale wiecie to też może byc takie nachalne czy coś albo powiedzieć coś do niego takiego zeby sb nic nie pomyślał kurcze no nie wiem bardzo prosz o pomoc

Gość słuchaj dziewczyno
jeśli ty mu się nie podobasz to choćbyś tyłek odsłoniła to i tak nie zwróci na ciebie uwagi. jeśli mu się podobasz a jest nieśmiały to też nic nie zrobi (gdyby był śmiały już dawno by cię podrywał) zaryzykuj i zagadaj bod byle pretekstem 🖐️

yy nie pokaże mu cycek zalll nawet czasem zeby jakoś mu sie spodobać to przychodzę na te pierdolone tańce jakoś ładnie ubrana w rurki czy coś i niby coś tam na mnie czasem luka ale o sie chyba wstydzi zagadać