Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość comamrobic2

Zdadził mnie z anorektyczką

Polecane posty

Gość comamrobic2

NIe wem jestm w kropce. Po praz pierwszy dizisaj sie upiłam :( No ale od poczatku W sobote czyli dzisiaj pojechalam do mojego chlopaka na kilka godz ,mieszkajacego 10 km ode mnie , i zobaczylam nowy profil na gg.. ben i tam z jednym numerem o nazwie paulnka pisal od 3 miesiecy !! :O jestesmy ze soba juz 2 lata bez przerwy kontaktujemy i piszemy ,oddalam mu wszystko co mialam on podobnie, a jak zobaczylam ich romowe wlosy stanely mi deba ...!! Pisal moja mysiu myszko a jak ona zapytala czy jest ze mna szczesliwy od powiedzial ze on tego nie wie. Znudzilam mu sie chyba! a uważałam go za porzadnego czlowieka! ktory nie zdradza. KIlka dni temu jeszcze przypominal i kłamał w oczy ze mnie kocha a z niki m nie pisze . NIedawno przyjechal do mnie i przeprasZał (w okresie jak sie klocilismy wyzywalam go od nieudacnzikow ,bo mialam poważne problemy w szkole i on przez to mowił ze zaczal tą paulinę upodabniać do mnie i pisal moj skarbie :( ona zaś go nie chciala. wyraznie mowila zeby nie pisal do niej. NIe rozumiem tego szukał wrażen czy jak?

Gość comamrobic2
nikt sie nie wypowie?

Gość comamrobic2
co to 2/10????????????