Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otyła 000000000

Jestem otyła , wstydze sie wychodzić z domu , jestem samotna

Polecane posty

Gość otyła 000000000

Poznałam kilku facetów przez Internet ale wiem ze i tak sie z nimi nie spotkam.... Przerobiłam w photoshopie swoje zdjęcia, odchudziłam się :O ale jestem głupia masakra , ale komputer to moje jedyne okno na świat i kontakt z innymi :( zanim schudne bedzie juz zima

Gość noicocooco
trudno sie mowi

Gość jiojioj
ile wazysz, 65?:O

Gość to dalej siedź przed kompem
i tyj.. Czyja to wina, że jesteś hipopotamem? Nasza? Przestań łazić tylko do lodówki zamiast na spacer czy na siłownię. Jaka masz być jak ciągle żresz i się nie ruszasz?

Gość otyła 000000000
waze 78 kg ruszam sie ,jem mniej ruszam sie, mam rowerek w domu ,wieczorem wychodze na długie spacery ,staram sie biegac ale dostaje zadyszki waga spada ale wolno ,jestem niecierpliwa :( Mam żal do matki że nic z tym nie zrobiła tylko mnie tuczyła wpadłam w okropne kompleksy ,nie poszłam na studia tylko siedze w domu

Gość zmień sposób
odżywiania,ja jestem na diecie niełaczenia,poczytaj o niejja nie traktuję jej jako diety ale jako sposób odżywiania,nie jest to trudne,ważne aby nie łaczyc białek i węgli w jednym posiłku,i co też bardz ważne nie popija się posiłków tylko godz.przed lub po tak aby nie rozcieńczac soków żoładkowych,ogranicz też słodycze bo to bomba kaloryczna lepiej zjęśc więcej surówki,też zapycha,powodzenia