Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wolnaa

Pokój z elementami Rosji.

Polecane posty

Witam ; ) Właśnie urządzam mój nowy pokój i chciałabym miec jakieś akcenty rosyjskie. Lubie Rosję i jej kulturę. Mam już dość oryginalny kalendarz rosyjski i matrioszki. Co mogłabym jeszcze zakupić ? Doradźcie, bo mi brak pomysłów.

Gość HMS..SVSS..Petard
Jakie dokładnie akcenty? Federacji Rosyjskiej czy CCCP?

Gość frymuśna gejsza i spółka
ostatnio widziałam taki piekny żyrandol w kształcie TU-154 ;)

Gość rferfewfw
porozrzucaj po pokoju puste flaszki po wódzie :classic_cool: kup też wypchanego niedźwiedzia i powieś na ścianie plakat z putinem albo gorbaczowem 🖐️

Gość el chulo.
Jeśli tak to obowiązkowo powieś dywan na ścianie.

Gość HMS..SVSS..Petard
Dywan to ty sobie powieś. To akurat akcent typowo polski- charakterystyczny dla zabitej dechami wiochy. Autorko: Nieodzownym elementem jest cтакан i самовар, ewentualnie literatura rosyjska ( w oryginałach ) rozlokowana na półkach. Dodaj paczkę papierosów: космос i kryształową popielniczkę. Na ścianie możesz powiesić jakiś ciekawy plakat propagandowy w stylu imperialnym

Chyb mówi sie pokój w stylu rustykalnym :p z elementami Rosji będzie jak posadzisz Putina na fotelu w kącie :p

Albo zrób coś w stylu wsi potiomkinowskich :D namaluj meble na kartonie, plazmę na ścianie...itd :D i chłopaka też sobie domaluj kartonowego z kwiatami w ręku :p

a ten plakat propagujący styl impperialny gdzie mozna kupic?

Gość HMS..SVSS..Petard
W zasadzie wszędzie ( allegro ) Najlepszym pomysłem jest powiększona mapa świata z amerykańskiego atlasu ( z czasów zimnej wojny), gdzie USA znajduje się w centrum, a CCCP to jedynie dwa fragmenty widoczne po prawej i lewej. Robiono to celowo, aby nie straszyć społeczeństwa ogromem Państwa Sowieckiego. Sam chciałbym mieć takie coś:D

Gość HMS..SVSS..Petard
sama sobie poszukaj. co to ja kurwa niby jestem.... ....daj człowiekowi palec a upierdoli ci rękę.

Gość truskawka pnaca
frymuśna gejsza i spółka - ja widziałam lampę z tej samej serii, klosz podobny, tylko stojąca, na brzozie :D