pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 31, 2012 niedowagę minimalną. cool Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wykalaczka Napisano Marzec 31, 2012 ile masz wzrostu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 31, 2012 spodziewałam się waszej obojętności. teraz wszystkie jesteście na googlach, szukacie kalkulatorów bmi i sprawdzacie... niestety mało która z Was może się pochwalić tym samym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość efwfe Napisano Marzec 31, 2012 ile masz wzrostu i ile ważysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość llkoiiu Napisano Marzec 31, 2012 Ja mam cię w dupię i nic nie sprawdzam hehehe!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 31, 2012 no ale czy to ważne są te wzrosty i wagi... liczy się wskaźnik koorwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikojan 0 Napisano Marzec 31, 2012 Ja mam za to nadwagę, mięsień piwny trochę waży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiosna ah to tyyy Napisano Marzec 31, 2012 ja tez mam niedowage :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niebiesko zielona..! 0 Napisano Marzec 31, 2012 Ja tez mam nie dowage 2kg i mam wyjebane w Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdsffsdfds Napisano Marzec 31, 2012 http://www.zdrowydzien.info/index-kalkulator.html to jest najlepszy kalkulator:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość No fajny kalkulator. Ja mam Napisano Marzec 31, 2012 niestety miedzy nadwaga a otyloscia 1 stopnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takie tam duperele nic więcej Napisano Marzec 31, 2012 a ja jestem jak najbardziej w normie :D i pozamiatałam, małolaty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z fury doopy napiertalam Napisano Marzec 31, 2012 ja mam prawidłową i mam lepiej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość obsikana jenny a błyszczy Napisano Marzec 31, 2012 zakładasz tak głupie tematy jak bradszczoch :o mozecie se rece podac i jennifer87 teraz jestescie jednym ciałem :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_Hexe 0 Napisano Marzec 31, 2012 A nie wiesz może co to kogokolwiek obchodzi? Mam 15 kilo niedowagi, ale nie widzę dlaczego miałabym się tym chwalić? Leczysz sobie kompleksy, bo masz dupę jak szafa?;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HeadShot 0 Napisano Marzec 31, 2012 die_hexe - nie wiem czy nie zauważyłaś, ale właśnie pochwaliłaś się również :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach