Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakraaa jakass

jestem za-ła-ma-na spedzaniem czasu

Polecane posty

Gość masakraaa jakass

z dzieckiem ma 3 lata jak jest taka pogoda jak teraz siedzimy w domu nie mamy znajomych i tylko telewizor albo jakas taka zabawa my warijemy i dziecko tez w lato to chodź na plac zabaw mozna wyjsc

Gość a gdzie mieszkasz?
w mieście?

Gość bez jaj przecież jest tyle
fajnych rzeczy do zrobienia :O załamywać to ty się możesz jedynie brakiem kreatywności

Gość mmmmmammaa weronkkiiii
ja mam to samo.caly dzien siedze w domu.

Gość Weronika32
Nie rozumiem Was, nie macie pomysłów, czy po prostu ochoty, by się ruszyć i coś zrobić?

Gość mreczkka
Z dzieckiem zawsze mozna wyjsc, nawet jak pada deszcz to moze zalozyc kalosze i skakac po kaluzach. W domu mozna robic tysiac roznych rzeczy rozwijajacych dziecko. Mozna malowac, lepic, wyklejac, bawic sie w teatrzyk, robic pisanki, dekoracje wielkanocne. Jak mozna nie miec pomyslow na zajecie z dzieckiem? Szkoda takich dzieci, ktore gapia sie godzinami w telewizor bo rodzice nie wiedza, co maja z nimi robic.

Gość masakraaa jakass
brakuje mi spotkan/ludzi jakiegos fajnego towarzystwa...z dziecmi ech....

Gość Cukier sól
Takie małe dziecko nie powinno w ogóle oglądać telewizji. Poza tym jest tyle pomysłów na zabawy i spedzanie czasu z dzieckiem, wystarczy poszukać w internecie skoro samemu się nie chce pomyśleć i ruszyć tyłka.

Gość masakraaa jakass
ale ja pisze ze ja chce do ludzi DOROSŁYCH!! najlepiej z dzicmi-my gadamy a dzicieku sie bawią a wy mi tu o zabawach z samym dzicikiem tego mam az za duzo

Gość u mnei dzisiaj padał ŚNIEG
i wiatrzysko takie, że sorry, ale wyjście z dzieckiem na dwór i skakanie po kałużach, to co najwyżej w najlepszym wypadku mogłoby sie skończyć przeziebieniem:O