Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nmiekdlsiww

Nie rozumiem tego sukcesu restauracji

Polecane posty

Gość nmiekdlsiww

po rewolucjach. Po pierwsze polska kuchnia jest ohydna , w dodatku w każdej jest za dużo mięcha, bleee, tylko te karczki ,golonki, wątróbki, smalce. Kto to lubi? O wiele lepsze są ryby, makarony, owoce morza, zapiekanki warzywne.

Gość jarelja
nastepna z wypranym mózgiem że niby nowoczesna i światowa

Gość ale ryby to
od wieków polska specjalność i kasze, zupy :)

Gość powiem wam, że ja też mam
też wolę bardziej nowoczesną kuchnię, lekką, zdrowszą, zieloną, rybną... brzydzą mnie te potrawy, które ona funduje w tych lokalach np, golonka była ostatnio i jakaś mielona wątroba ale ok, widocznie są chętni na takie żarcie, polska tradycja, dziwi mnie tylko, że jeszcze nigdy nie zrobiła z żadnego lokalu takiej modnej, lekkiej, śródziemnomorskiej kuchni

Gość nmiekdlsiww
aniby dlaczego mam wyprany mózg. Od dziecka nie znoszę takiego ciężkiego i krwistego jedzenia. Ani to smaczne ani estetyczne

Gość nmiekdlsiww
jeszcze brakuje świńskich nóg w galarecie i ogonów w panierce

Gość Łukasz_88
dokładnie

Gość Lubię miecho i warzywka tez
Współczuje twojemu facetowi. Gotujesz mu ryż z warzywami i rybke dzien w dzien? I głodny chodzi biedak 15 min po obiedzie..

Gość HMS..SVSS..Petard
Jaki klimat taki jadłospis. Zaserwuj Eskimosowi tą swoją kuchnię śródziemnomorską, to zabijesz go szybciej niż cykuta. Dział to także w drugą stronę. Zaproś jakiegokolwiek latino na słoninę zapijaną tranem i spirtem to zobaczysz czym jest logika... Ponadto podaż jest zależna od popytu, więc szamaj sobie te swoje sałatki i makarony w barach przeznaczonych dla takich jak ty i tobie podobnych idiotek lansujących się na ( jak ktoś słusznie napisał ) światowe...

Gość aceroliaa
Lubię miecho i warzywka tez nadziej się na salami, masz pewnie parówki w cipie mięsny jeżu

Gość HMS..SVSS..Petard
jem kupę moich domowników bo jest pyszna, tania i ma wartości odżywcze, jadła ją moja babka, jadła ją moja mama, teraz zjadam ją ja

Gość dewaqrewe
Też nie lubie golonek ale juz pierogi uwielbiam! A to nie polska kuchnia? Uwielbiam gołąbki a można je robic nie tylko z ryżem ale właśnie z kaszami i nie musza być mięsne! I sosy do nich moga byc różne od grzybowych po pomidorowe. Jedno mi się w jej kuchni podoba-dużo przypraw i zero sztuczności i wszystko świeże!

Gość aceroliaa
zal wam dupe sciska, bo jak widać nosa nie wychyliliście z tego grajdoła, prawda jest taka że najlepszą rozrywką na jaką was stać jest jedzenie kiełbasy przed telewizorem

Gość jnxjhdhjbvn
pierogi też lubię:) nie chodzi o to, że polska kuchnia jest beee ale o to, że w tym programie pokazana jest głównie jej tłusta i mięsna strona

Gość yyyikkhgdfree
akurat takie organy, miesiwo i generalnie wszystko co sie ntutaj niektorym NIE PODOBA serwuje sie w najlepszych nowojorskich restauracjach, ktore posiadaja gwiazdki Mischleina. takze nie wypowiadaj sie w sposob, ze miecho jest nienowoczesna kuchnia :/ bo raczej nie masz pojecia

Gość ale pitolisz baboooo
kuchnia polska jest przepyszna a po tych twoich daniach wpadłabym w anoreksje i depresje :D zje sie mieso i jest sila i energia i to trzyma. po salatce to ja jestem glodna za 10 min

Gość yyyikkhgdfree
lubię mięsne bobki, które od pokoleń są w mojej rodzinie, przygotowywała je moja babka, przygotowywała je moja mama, teraz robię je ja

Gość yyyikkhgdfree
poza tym kuchnia polska wcale do biednych nie nalezy (w odroznieniu np do kuchni wloskiej, ktora z biedy powstala) wszystko to dzieki szlachcie: dlategotez jest duzo miesa, dziczyzny itd itp

Gość fiel cd
maciury jedzą maciury

Gość mateuszqw
to chyba się zgadza te co lubią mięso lubią też anala

Gość a najdziwniejsze jest
że polacy jedzą najwięcej warzyw i owoców w europie

Gość Ludzie ludzie ludziska
Nie macie pojęcia o gotowaniu a mądrzycie się. Nie sztuką jest zrobić dobrą sałatkę. Bo tego nawet dzieci w zerówce się uczą. Tutaj chodzi o to żeby pokazać ludziom Jak przyrządzać smażyć piec itd w ten sposób aby to było smaczne.

Gość mini milk rozowy
powiem wam, że ja też mam - jest tak poniewaz wiekszosc polskiego spoleczenstwa to prostaki, musza sie tak nawpierdalac miecha i pywor zeby uszami wyszlo. Nie wystarczy sie najesc, oni musza sie nazrec do rozpuku zeby czuc sie szczesliwymi po wizycie w restauracji. Gessler by nie zarobila na lekkiej zdrowej kuchni w tym zapyzialym kraju. Zdesperowana to najlepszy przyklad. Gowno wie a pierdoli. Jaka trawa dziwo? Wegetarianskie dania to nie trawy:O

Gość yyyikkhgdfree
znalazly sie specjalistki, ktore pojecia nie maja o kuchni i ateraz z braku argumentow sie podszywaja :o

Gość mateuszqw
ta jasne kuchnia włoska jest dla biedaków przecież

Gość FETYLLA M.
Wegetarianskie dania to nie trawy DOKŁADNIE:)

Gość yyyikkhgdfree
ale kto tu mowi o wpierdalaniu miecha na umor? ok ja rozumiem, ze niektorych nie stac na porzadna restauracje i musza sie zywic w barach salatkowych ale nie trzeba od razu atakowac drugiej strony