Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..schudłem 5 kg..

Schudłem 5 kg ale mam więcej tłuszczu !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ..schudłem 5 kg..

Ej no co jest kórwa !!! Odchudzałem się przez 2 tygodnie bo chciałem schudnąć. Mam troszkę tłuszczyku. Ważyłem 77 kg przy 172 cm wzrostu. No to przez te 2 tygodnie jadłem bardzo mało. Chodziłem głodny bo żaden posiłek nie był naprawdę syty. Nie jadłem wcale mięsa, głównie sałatki warzywne, owoce, warzywa i troszkę nabiału typu kefir, jogurt. Trochę też pieczywa ciemnego i tyle. No i tak dziś jakoś poczułem że na wietrze mi nogawki od spodni strasznie latają. POmacałem uda i poczułem że mam wyraźnie szczuplejsze nogi. Ręce mam chudsze, na policzkach widzę dołki, skóra na dłoniach jest zdecydowanie taka gładsza i to jest jedyny taki fajny efekt. Ale ogólnie jest masakra bo brzuch mam dosłownie tak miękki jak gąbka !!!! Nogi miałem silne a teraz one też są takie słabe, zwłaszcza mięśnie są takie rozlane !!! Kurwa co jest ???? Przecież skoro schudłem to powinienem raczej stać się kościsty, twarde ciało powinienem mieć. Czy ja sobie coś spieprzyłem czy to chodzi tylko o to że spaliłem mięśnie ??? Podobno najpierw traci się właśnie wodę i glikogen który jest w mięśniach. To o to chodzi ??? Jeśli tak to ja pierdolę takie odchudzanie !!!!!!!!! Straciłbym mięśnie i dopiero wtedy tłuszcz ????? Wykończyć się tak można !!! A może jednak to prawda że podczas odchudzania wysiłek fizyczny jest jednak obowiązkowy ??? Wtedy organizm dostaje sygnał że mięśnie potrzebują się rozwijać i spala tłuszcz ??? Kto się zna ???

Gość Ale tak na serio
no, wysilek fiz jest obowiazkowy

Gość ..schudłem 5 kg..
A więc chyba faktycznie spaliłem sobie mięśnie co ? Ja pierdolę !!! 5 kg do tyłu a ja wyglądam jak flak , całe szczęście że ten wiatr był bo pewnie dalej bym jadł tyle co kot bo miałem na 67 kg schodzić. Ale przyznam szczerze że skóra na dłoniach jest zarąbista, na twarzy też taka gładka i przyjemna w dotyku. Poza tym mam kości policzkowe widoczne i wydaje się że bardziej podobam się z twarzy dziewczynom.

Gość zero zero zero
tak mozliwe ze spaliłes mięsnie

Gość Ale tak na serio
Dzieki warzywom mogles sie pozbyc paru toksyn :) A jesli tluszcz pozostal to idz dzis cwiczyc mimo wiatru, bedzie ok

Gość Ale tak na serio
A zamiast owocow (tuczace z wyjatkiem cytryn grapefruitow i czasem jablek) jedz to mieso moze :) i nie chodz glodny ale cwicz

Gość ..schudłem 5 kg..
Kurde ale wyglądam kiepsko :( Chyba bym cofnął czas bo jeszcze 2 tyg temu wyglądałem dość masywnie. Miałem troszkę tłuszczyku na brzuchu ale reszta była ok. Chciałem aby brzuch był odtłuszczony, wyglądał jak kaloryfer a jest klapa. Brzuch jest dosłownie jak gąbka !!! Trochę jestem zdziwiony że tak szybko schudłem bo już nie raz się odchudzałem i nie było aż takiego efektu !!!!!!

Gość Ale tak na serio
Ale jakim cudem chciales miec kaloryfer bez cwiczen

u naturalnie szczupłych (zbitych) ludzi jakaś namiastka pojawia się bez ćwiczeń. w końcu każdy ma jakoś te mięśnie rozwinięte

Gość ..schudłem 5 kg..
Mam a właściwie miałem spore mięśnie brzucha bo kiedyś sporo brzuszków robiłem. Przytyło mi się jednak i mięsnie przykryła warstwa tłuszczu. Kaloryfer był prawie wcale niewidoczny. Myślałem że gdy scudnę parę kg to tłuszcz z brzucha zniknie odsłaniając mięśnie ;)

Gość Ale tak na serio
Jak troche pocwiczysz to sie poprawi, jak niedawno miales miesnie bedzie Ci latwiej Ja osobiscie ide pomachac ciezarkami, Pa :D

ruch to podstawa, basen choćby, jeśli nie chcesz przeciążać stawów. a w ogóle to fajnym pomysłem jest wypad na wczasy odchudzające np. w primaverze w jastrzębiej górze. nauczysz się racjonalnie jeść i łączyć to z aktywnością fizyczną. trzeba zmienić swoje nawyki żeby efektywnie chudnąć..

Dokładnie, musisz ćwiczyć, żeby spalić tłuszcz, a nabrać mięśni. Ale swoją drogą tyle schudnąć w 2 tygodnie na samej diecie? Podziwiam.

Gość III n.
musisz jest więcej białka, chude mięso, fasola, soczewicza, jaja,naturalne jogurty i dużo ćwiczyć. Na samych warzywkach neutralnych długo nie pociagniesz:)