Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urszulka bezzzzzzzzz

Co jadacie nakolacje i sniadania?

Polecane posty

Ja juz nie mam pomyslow.

up

rano - otręby z jogurtem, do tego suszone śliwki. ewentualnie musli z mlekiem. czasami w ramach nabiału kefir. kolacja głównie białkowa - chude wędliny, jaja, trochę warzyw, albo twaróg z jakimiś dodatkami.

Gość taki sobie niczek
A ja na sniadania i kolacje jadam platki owsiane na mleku,uwielbiam je a odkad tak jem nie mam klopotow z waga wszystko ladnie mi sie unormowalo

ja ciagle jem smazone jajka.,

Gość ihhaaaaaaaaa
rano zmielona pokrzywa z mleczem wieczorem siano z otrębami

Gość wina Tuska!
na śniadanie to uwielbiam kanapki takie wiosenne teraz updobania zmieniają mi się razem z porą roku :D chlebek taki żytni sałata pomidor ogórek siekana cebulka szczypiorek rzodkiewka ser żółty kiełbasa jajko na twardo siekana papryka masełko pieprz i mielona papryka czasem cili i siekany czosnek to składniki każda kanapka inna i kolorowa ładna i smaczna albo twaróg też różnie robię co mi do głowy wpadnie :D na słono (jedyny przypadek jak w kuchni soli używam :D ) z warzywami lub słodko czysty tylko ser śmietana i miód oczywiście chleb z masłem i gorzka zielona herbata lub kakao lub mleko na kolację to mało płatki owsiane lub jęczmienne na mleku z rodzynkami lub pokruszonymi orzechami albo ziarnem słonecznika siemieniem lnianym czy suszonym jabłkiem :)