Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milenka100000

boję się o mój związek ...

Polecane posty

Hej Wam. Mam 17 lat i problem. Mam chłopaka od 2 lat(mieliśmy krótkie rozstania,sprzeczki,kłótnie-jak w każdym związku) Bardzo Go kocham i nie wyobrażam sobie życia bez niego .. To jest mój pierwszy tak poważny związek,ja jestem w technikum a on w liceum więc on wcześniej skończy szkołę i wyjedzie na studia... Tego właśnie się boję.. że nasz związek się rozsypie.Boję się bardzo, że nie znajdę już drugiego takiego chłopaka... Czy któraś z Was miała taki problem lub ma teraz ? Albo któraś z Was była w poważnym,długim związku i wszystko się skończyło ... proszę o odp. :(

Gość pamiątka po ex
ja wyjechałam bo się dusiłam w związku.... niestety zwiazek przetrwał tę próbę

Gość zixy
My tez jesteśmy dwa lata i on musiał wyjechać do Anglii a ja zostałam. Jakoś dajemy rade, chociaż jest ciężko. Trzeba trzymać kontakt bo inaczej wszystko sie może posypać.

Gość jaTuTylkoNaChwileeee
jak bylam w Twoim wieku tez mialam chlopaka, tez bylismy razem ok 2 lata z malymi rozstaniami, tez mi sie wydawalo, ze jak nie on to juz zaden, ze nie ma swiata poza nim, rozstalismy sie z powodu kolejnych chorych scen zazdrosci, tak plakalam, o jeju, dobrze, wyjechalam na wakacje i odzyłam, poszlam na studia i zobaczylam, ze bez niego tez mozna zyc a nawet jest lepiej:) poznalam po nim mnostwo chlopakow lepszych, gorszych ale do niego nigdy bym nie wrocila i ciesze sie ze sie rozstalismy

Gość jaTuTylkoNaChwileeee
jestes jeszcze mloda, moze on wcale nie jest taki idealny jak Ci sie wydaje i moze gdzies tam na Ciebie czeka ten ktory jest Ci pisany:)

Gość werwrwerwetrwe
"krótkie rozstania,sprzeczki,kłótnie-jak w każdym związku" Wierz mi, nie w każdym są kłótnie i krótkie rozstania.

Gość 33333332233
W tym wieku i w takiej sytuacji (jedno zostaje, drugie wyjeżdża w wielki świat na studia) prawie zawsze są rozstania. On tam spotka setki pięknych, chętnych studentek, pozna czym są imprezy do białego rana, mnóstwo alkoholu. A Ty będziesz daleko, będziesz szarym wspomnieniem. Jeśli jest przystojny, to laski same będą pchały mu się do łóżka.

Hej Wam. Mam 17 lat i problem. Tak ,rozumiem że w twoim wieku pierwsze uczucie jest bardzo silne. Ale przeważnie pierwsza miłość nigdy nie bywa tą ostatnią, więc nie rozdzieraj szat bo dopiero jesteś na progu życia , na wejściu w dorosłość i poważne problemy dopiero przed tobą. Na razie ciesz się tym co jest a nie zaprzątaj sobie głowy tym co będzie. A będzie co ma być.🌻

Gość Monica.
Nie pociesze Cie niestety.... Krzyska poznalam majac 17lat. Nie wyjechal na studia.... wyjechal by sluzyc w SG. Tam gdzie Jego Kuzyn byl juz kapralem. Niestety tam przekreslil 4lata!!! Nie wytrzymal. Ubolewam nad tym do dzis! Przykro mi. Juz tyle lat minelo a to wciaz boli....to przeszlo juz 14lat od naszego rozstania.

Gość ciezka sprawa
co innego wyjazd do pracy a wyjazd na studia, moj po 4 latach zwiazku pojechal na studia do innego miasta, zmienil sie, nowe towarzystwo wplynelo na niego, przestalismy nadawac na tych samych falach i sie posypalo. to sie raczej nie udaje, przynajmniej nie znam takiego przypadku zeby sie udalo

Postanowiłam, że nie będę myślała o tym co będzie za 2,5 roku :* Będę cieszyła się chwilą i przyjaźnie patrzyła na życie !