Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamkaŚląska

jaki polecacie fotelik rowerowy ? Chce kupić dla 14 miesięcznego dziecka !

Polecane posty

Gość MamkaŚląska

Góra do 200 zł najlepiej z kaskiem ale też nie koniecznie bo można gdzie indziej dokupić :) Czekam na propozycje

Gość Już jest taki temat!
Czemu zaśmiecasz forum?!

Gość MamkaŚląska
to nie wasz interes i tak na tym forum nikt sie porzadkami nie zajmuje a tematow jest stos ja przynajmniej jak dodaje temat i koncze go to daje posty do usuwania

wejdź sobie na allegro i zobacz , juz ci polecali hamax i ja kettlera . nie wiem co lepszego mozesz znaleść jeszcze . Jak sie nie umiesz zdecydować kup najtańszy i problem z głowy

Gość sebatoffi
kettlera malpico wsadz se w tylek

Opinii o różnych fotelikach możesz poszukać tutaj: www.babyranking.pl Ja osobiście polecam roemer king plus :)

Gość MamkaŚląska
ale ja mowie o foteliku na rower a nie do auta

Gość gość
Spory wybór fotelików mają w http://www.czesci-rowerowe.com.pl/, ja tam właśnie kupowałam. Foteliki posiadają atesty i dobre pasy, które zabezpieczają dziecko przed wypadnięciem. Mój maluch mówi, że zakupiony fotelik jest wygodny, a dla mnie jego opinia jest najważniejsza.

Gość gorlica
Hamax ma najlepsze foteliki rowerowe, z atestami itd http://www.cyklotur.com/akcesoria/foteliki-rowerowe-dla-dzieci/tylne/p,fotelik-rowerowy-kiss-kask-48-52-szaro-zielony-hamax,29367.html?qrtc_slt=slt_home&qrtc_tpl=tpl_user_view_min&qrtc_typ=usr&qrtc_pos=6&skad=quartic Cena wyższa niż 200 zł, ale dla bezpieczeństwa naprawdę lepiej dopłacić

Gość gość
ja kupowałam w Bikershop fotelik http://www.bikershop.pl rowery też, wygodnei było kupić wszystko w jednym miejscu no ale wybór mają duży więc można poszukac co nam pasuje

Gość gość
Romer. Drogi, ale wart swojej ceny i powozi dziecko długo

Gość gość
My mamy Ok Baby z odchylanym oparciem. Na razie super się sprawdza, jest znakomicie wyważony, w ogóle nie czuje się ciężaru. Kosztuje ok 300 zł.

Gość gość
Ostatnio w telewizji wypowiadał się ortopeda ze dopiero od 17 miesiąca życia powinno się wozić dzieci w foteliku rowerowym. Przedtem mają za słaby kręgosłup na to