Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RRRozbijaka__23

Czy warto rozbijac taki zwiazek

Polecane posty

Gość RRRozbijaka__23

zalecalem sie rok do takiej jednej mlodej dziwczyny ale calkowicie bezskutecznie po tym moja znajoma bedaca w jej wieku stala sie obiektem moich zainteresowan (z racji ze zazwyczaj byla ze mna gdy na tamta liczyc nie moglem) poza tym byle niemal rownie ateakcyjna niestety okazala sie zwyczajnie puszczalska i poleciala za kolesie "intensywnie poznanym" na imprezie... pomyslalem ze moze to kwesia wieku i rozejrzalem sie za kilka lat starszymi laskami przypadkiem poznalem jedna swietna dziewczyne w ten sposob niestety jest juz od kilku lat w stalym zwiazku z jakims faciem mysla nawet co by zrobic zeby razem zamieszkac ;/ sadzicie ze warto by sprobowac wywolac miedzy nimi jakis powazniejszy konflikt i w ten sposob sprobowac ja odbic? w przeciewienstwie do tantych jest troche starsza i stad wiem ze dosc stala w swoichh postanowieniach a do tgo swietnie sie z nia rozumiem i jest bardzo atrakcyjna

Gość RRRozbijaka__23
no co o tym sadzicie :)

Gość Cukier sól
Nawet jak Ci się uda to ona po kilku miesiącach (maksymalnie) wróci na kolanach do tamtego faceta. Zaspokoi ciekawość a Ty zostaniesz sam jak palec w dupie.

Gość RRRozbijaka__23
hmmmm no to chyba i tak warto lepsze kilka mies niz nic

Gość RRRozbijaka__23
:)

Gość oihbg
po pierwsze to jeśli ona kocha tego kolesia to za nic w świecie Cie się to nie uda :P:P

Gość Uroczy Roman
Jeśli zależy Ci na wsadzaniu w nią kutasa tylko. To czemu nie ?

Gość RRRozbijaka__23
no wsadzaniu ale nie tylko chcialbym zeby robila za towarzyszke a nie tylko wysokiej jakosci lalke samo wsadzanie bym przeciez mogl zaliczyc bez rozbijania ich zwiazku

Gość mraaaauKot
no wiadomo wsadzac zawsze mozna :D

Gość RRRozbijaka__23
no tak moglbym ja np przeleciec na zasadzie "nikt nic niewie" i bylbym zadowolony jej facet by mial spokoj ducha ja tez... ale nie oto chodzi chce miec jakas "na stale" i tak juz za duzo czasu zmarnowalem na tamte dwie mlodsze

masz już pomysł jak działać czy też będziesz szukał go tutaj? ;)

Swoją drogą, Roman jesteś naprawdę Uroczy przez te swoje wypowiedzi :D

Gość takie tam duperele nic więcej
kolejny tępy koleś :D na 100% laska pozwoli abyś rozpieprzył jej życie, pomarz sobie :D

Gość RRRozbijaka__23
owszem pozwoli ;) ty myslisz ze bym to zrobil oficjalne z impreza otwarcia? :D noo puki co pomyslu dokladnego nie mam raczej chce tu dopytac czy sadzicie ze to dobre rozwiazenie wtedy zaczne dzialac

W ogóle o czym jest tutaj mowa? Koleś nawet nie wie czy ona by spojrzała na niego (nie mówiąc już o czymś więcej) a już mu w głowie rozbijanie cudzych związków.

Gość RRRozbijaka__23
nie ogarniasz tematu napisalem przeciez ze swietnie sie z nia dogaduje i pasuje do mnie nie czytasz? bylismy na stopie kolezenskiej teraz przeszlismy w bliskich znajomych ale ja niechce tego rozWijac jesli nie warto rozBijac

Gość też porzucona przez męża
zamiast wymyślać bajki naucz się ortografii, chłopczyku :D "puki" :D :D :D

Gość bgmbm
prowo

Gość RRRozbijaka__23
zadne prowo bardzo konkretny zamysl w sytuacji na rozdrozu jestescie przeczuleni

Gość bgmbm
ja myślę, żebyś kutasem to rozwalił, a jak nie dasz rady to nie będziesz hardkorem

Gość RRRozbijaka__23
dobra z toba konczymy rozmowe

Gość henk1
Byłoby bez owocnego powodzenia.Też miałem kiedyś potężny problem ,ona z indonezji urodzona w tym samym dniu i roku z tymi samymi problemami co ja ,ale dałeł spokój bo miała dziecko i kochającego Tate dla Lindy.Co miałem to rozbić ! ?,Napisała mi "nie zapomnij mnie nigdy ,po angielsku,więc pamiętam o niej . jest masę!!!!!!!!!!! fajnych więc odwagi.

Gość RRRozbijaka__23
z iindonezji :D

Nie buduj szczęścia na czyimś nie szczęściu... Ona kochając tamtego zawsze będzie go miała w sercu i w myślach nawet z nim nie będąc.Nie powinieneś psuć tego co jest między Nimi tylko znaleźć kobietę wolną,bo rozbić czyiś związek to naprawdę głupota i Tobie także może takie coś się przytrafić...

Gość Uroczy Roman
Ja bym wsadzał i na resztę miał wyjebane. Lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu albo jak nie ma co się lubi, to się lubi co się ma, czy tam na niektóre sprawy nie mamy wpływu absolutnego.

widać,że to normalne dla facetów że lubią rozbijąć cudze związki bo im się kobieta podoba masakra ;/

przykre to,że ktoś nawet pomyślał żeby rozbić związek...ale ludzie tacy są lubią niszczyć cudze bo myślą,że się wzbogacą...

Gość RRRozbijaka__23
nie poprostu probowalem z z dwiema mlodszymi obie calkowicie wolne odrzucily mnie i blyskawicznie wolne byc przestaly teraz wiec wyskubne cos dla siebie od kogos to cos zlego niby?