Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam sie...

Kto z was ostatnio kupował dzieciom rajstopy w Smyku, H&M albo innym sklpeie

Polecane posty

Gość pytam sie...

Po ile płaciliście za parę, lub 2-pak? I jakich firm? Chciałam się zapytać, bo moja mama przyniosła dziś rajstopy z jednej sieci (nie napiszę której, ale nie polskie) i wydaje mi się, że mocno przepłaciła. Teraz nie wie czy ma oddać czy zostawić. Ile płacicie za rajstopy dla dzieciaków w wieku przedszkolno-szkolnym?

Gość płaciłam za firmówki
chłopiece - rozmiar 110 - 9zł

Gość pytam sie...
A jakiej firmy, jeśli mogę zapytać?

Gość pytam sie...
Ktoś jeszcze napisze?

Gość płaciłam za firmówki
polska firma w....k

placilam za formowki-- no ladne musialy byc firmowki , ze zaplacilas za nie 9zl :D kupowalam jakies 2msce temu w sklepie spozywczym - 18zl/pare ale oplacilo sie bo sa grube i cieplutkie :)

Gość kupowałam w biedronce
licencjonowane za 8,99

Gość pytam sie...
Kurcze to juz sama nie wiem. Moja mama przyniosla dzis 2-paki z Marksa za - uwaga: ponad 36 zl/opakowanie. Czyli 18,-/para. Przyniosla kilka tych 2-pakow, bo niby wyprzedaz byla. Ha, ladna wyprzedaz... Jesli w H&M albo innych sklepach sa duzo tansze to chyba lepiej je oddac. Jedyny plus, to ze sa grube i z dobrej bawelny, tzn. widac, ze nie bedzie kulek po praniu. Ciekawa jestem ile placicie za firmowe ale nie z marketow, tylko w sieci lub sklepow dzieciecych, albo sklepw z bielizna typu Calzedonia itp. Nie pamietam kiedy ostatni raz kupowalam rajstopy i nie mam pojecia ile posztuja.

Gość pytam sie...
kosztuja

Gość jhajdh
Tyle właśnie kosztują dobre rajstopy. Za 9 zł to już przerabiałam i dziękuję postoję.

Gość ze jest grubo
faktycznie ciut drogo, ale moze jakosc ci to wynagrodzi?

Gość kupowałam w biedronce
idzie lato- po co teraz kupowac rajstopy?

Gość ze jest grubo
takie do 10 zl to zwykle sa tragiczne :/

za dobrej jakosci rajstopy musisz zaplacic te 18 zl a nawet wiecej... drogo ale sie oplaca,poniewaz dziecko dlugo ponosi i ciagle beda jak nowe...nawet po wielu praniach

Gość cnvbtfeydl;lff
Nie, to nie jest drogo. ja za zwykłe np. Z Yoker płacę 13 zł ! A się domyslasz jak wyglądają po kilku użyciach Miałam firmowe za 20 zł jedna para i bez porównania !!!!

...po co kupowac rajstopy? np. dla dziewczynki do spodniczki...oczywiscie nie juz takie grube ale jednak trzeba,prawda?

ej naprawde w M&S jest taka wyprzedaz? bo zazwyczaj sa o wiele drozsze a jakos jest naprawde swietna. Jak jestes z Wawy to daj znac w ktorym sklepie

mamo mikolajka ja akurat poluje na wyprzedaze zeby kupic corce na nastepny sezon juz:-)

Gość pytam sie...
No bo byla wyprzedaz to wziela. Myslala, ze zrobila interes. :) Pewnie poza wyprzedaza kosztowaly wiecej. Kupila na wyrost. Beda na jesien i zime jak znalazl, ale nie wiem czy w H&M nie taniej. A po ile sa w H&M? Wie ktoras?

mammo mikolaja-masz chlopca wiec nie zakladasz mu sukienek,prawda? niektore z rozmowczyn maja dziewczynki,wiec o tej porze roku do sukienek rajstopki sa jakby wskazane jeszcze...

Gość pytam sie...
Kasza my tez! :) Bo mozna ladnie oszczedzic. (No moze poza wpadkami, typu dzisiejsze rajstopy...)

Ja nie wiem co wy widziecie w tym H&M. J akiedys z ciekawosci wstapilam do tego sklepu u nas w galerii sadeckiej i takiego badziewia jak tam to dawno nie widzialam :P no chyba , ze tylko Sacz jest taki do tylu... Kasza , Ty tez z tego co czytalam na czerwcowkach odwiedzilas galerie sadecka i h&m . Jakie jest Twoje zdnaie na temat tego sklepu?

Gość co to dzis bylo na obiadek
ja kupowalam w H&M poprzeceniane za 20 zl, ale normalnie jest sztuka za 30-40 zl, a bywaja dwupaki za 40 zl, rzadko, bo rzadko, ale sa

Gość pytam sie...
Kasza, ja nie wiem jaka jest ta wyprzedaz, bo ona byla po ciuchy dla siebie i byly w normalnych cenach. Tylko te rajstopy dzieciece byly przecenione. Moze to koncowki ostatniej wyprzedazy. Ja nie wiem dokladnie, bo ostatnio jakos nie laze po galeriach.

Gość pytam sie...
W H&M drozej? 30-40 zl/szt? Serio? Myslalam, ze w M&S drozej, bo tam ciuchy sa ogolnie drozsze. Hmm. To moze je zostawimy. A w Smyku jakie ceny? Jakichs z polskich popularnych dobrych marek? Tansze? Czy tez cos kolo 20 zl/szt?

Gość co to dzis bylo na obiadek
zalezy jaki roz, ale od 92 nie trafisz juz porzadnych i tanszych jak te 18 zl, ja bym je zostawila, benzyna wymienianie tez kosztuje i jeszcze dolozysz do tego interesu, chytry traci dwa razy :D

Gość pytam sie...
Kasza, sorry teraz doczytalam twoj wczesniejszy post. Tak jestem z Warszawy. Ona kupowala je w Arkadii albo w Złotych, ale musze zapytac. Raczej obstawiam Arkadie, bo tam jezdzi najczesciej. Na parogonie jest 36 z groszami za 2 szt. Tylko ze w tym rozmiarze (na 5-6 lat) sa ponoc tylko 3 kolory: czarne, szare i granatowe. Ale bardzo grube (thermal).

Gość jakis schizofrenik
jak za te grubsze to b dobra promocja

Gość pytam sie...
No to mnie uspokoilyscie. :) Dzieki. W takim razie nie bedziemy wymieniac. Myslalam ze za ta cene moge miec ze 3 w tanszej sieciowce, bo Marks jest zazwyczaj deczko dozszy od innych, ale sie okazuje ze nie.