Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam sie...

Kto z was ostatnio kupował dzieciom rajstopy w Smyku, H&M albo innym sklpeie

Polecane posty

Gość aweyt
Ja akurat ma taką sytuacje że mi dużo ciuchów kupują ciotki klotki babcie itd. Dziecięca szafa pęka w szfach a rajstopki po 3 zł mieszaja się z tymi po 45zł więc przkrój i porównanie mam. Z ciuchami tak samo u nas-także pełna świadomość niczego nie musze sprawdzać!

Gość pytam sie...
Chociaz te co teraz dostalam to nie sa akurat ze 100% bawelny tylko z domieszkami, ale naprawde czuc w dotyku ze z dobrych gatunkowo materialow i z gestym splotem. Dobranoc.

Gość pytam sie...
Ja tez mam sporo prezentow. Te dzisiejsze rowniez zostaly powiedzmy sprezentowane. Nie mam rajstop za 40,- (chyba? bo nie pamietam po ile kiedys kupowalam), za to za 20,- z pewnoscia tak. Tanie tez sie zdarzyly (ale nie wiem po ile, bo dostalam, za to widac po jakosci) i momentalnie sie pomechacily, plus mialy rzadki splot (duze oczka, jak sie je rozciagnelo), porobily sie dziury na palcach i poprzecieraly piety, ale po domu moga byc. Niestety ale dalszej czesci twojej wypowiedzi zupelnie nie rozumiem. Rajstopy to rajstopy, nie widac ich za bardzo, ale ubrania to juz inna bajka, bo niestety ale tanio niczego dobrego nie kupisz (tanie rwa sie, wyciagaja, odpadaja im napy, spieraja sie aplikacje, mechaca), ani nawet zbyt dobrze wygladajacego (niektorzy ludzie preferuja spokojna prosta stylistyke, a nie krzykliwy bazarowy szyk). No i wielu ludzi zostawia ubrania dla rodzenstwa i chce zeby nadal dobrze wygladaly, a nie kupowac od nowa. Takze tu znowu sie klania oszczednosci i rozsadne planowanie wydatkow. Ale teraz juz zupelnie schodzimy z tematu. Dobra naprawde musze juz uciekac. Dobranoc.

Gość pytam sie...
(Sorry, nie za 20,- tylko chyba za 30,- bo sporo jest z sieci i sklepow z bielizna, ale nie pamietam ile kosztowaly. Na przecenie pewnie okolo 20,-. Pojecia nie mam. W kazdym razie chodzi o te lepsze gatunkowo, dobrze piorace.)

Gość MaryskaSLiwka1267
to matki Wam rajstopy dla dzieci kupuja/ biedaczki nie maja czasu bo na kafe siedza caly dzien.. pewnie do tego jeszcze obiady Wam gotuja? Zakupy jedzeniowe robia? A Wy dalej narzekacie ze zmeczone jestescie, co za tepy narod!!!!!

osobiscie wole kupic kilka PODSTAWOWYCH kolorow (czarny, granat, czerwien) do sukienek/spodnic n iz 15 orznych kolorow. Ale to wynika z tego ze zarowno ja, jak i corka mamy ubrania dosc klasyczne . A jak juz corka ma jakas sztuke w typowo dzieciecych , teczowych kolorach to wole je troche 'wyciszyc'ze stonowanymi rajstopami i dodatkami. I juz naprawde nie obchodzi mnie ile kosztuja (oczywiscie w ramach rozsadku) 3 zl czy 20 (a tyle chyba wychodzi cena za sztuke u autorki jak i nie mniej w koncu dostala 2 packa). Nie spotkalam sie z dobrymi gatunkowo rajstopami ale kto wie jakbym miala okazje znalezc, pomacac pewnie bym zaryzykowala (tym bardziej ze np na zime corka nosi rajstopy POD spodnie i wtedy juz mi tak na ich wygladzie nie zalezy). I nie ma sie co wysmiewac z tego ze ktos woli cos innego niz inna osoba. Kazdy ma to co lubi (i na co go stac)