Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

nie mogę być z moim byłym bo..

Polecane posty

on mnie nie pociąga seksualnie :( chciałabym z Nim być,ale żeby sobie ruchał inne... a on nie mogł tego pojąć

Gość Białe myszki na podłodze
mnie mój ex tez przestał pociagać seksualnie jak się okazało, że ma bloka na psyche i sama dupa mu wystarcza :D

Gość karmi pan francuzów
ale ty jesteś popierdolona :D

jak to sama dupa? co to znaczy? gej? :classic_cool: no jestem popierdolona..co mogę zrobić? do seksuologa przecież nie pójde z takim problemem :( marzy mi sie nagły seks z kimś tam kogo pierwszy raz na oczy widze... a nawet gwałt :( 😭 ale co z tego jak kocham mojego exa... no co za dno 😭 jak przestane być taka szmatą mentalnie to moze do niego wroce :(

Gość cvgvfhjm
a ja mialam faceta ktory podniecal mnie jak zaden inny niestety kopnal mnie w tylek:P

Gość Białe myszki na podłodze
nie....to znaczy, że jedyne co we mnie widział to miejsce do spuszczenia z krzyża :P jak dotarło - stał się obojetny seksualnie :D

Gość mała Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
mnie tez nie pociaga ale tak bardzo go kocham ze oszaleje przez to,ja w ogole nie mam libido i nie lubie sexu, przytulanie, pocalunki tak, jakies tam pieszczoty wstepne ae zadne wkladanie pysiora ani tu ani tam, tam tez nie!!! kicha jak cholera

tylko czy normalne mieć te dwie sfery oddzielone od siebie? nie pokocham jakiegoś ruchacza z wyobrażeń jak też nie przespałabym sie z moim byłym :( a może to wynika z tego że jestem cnotka niewydymka i brzydzi mnie seks? :(

Gość ciekawska Diii
do Mała Miiii To powiem Ci, ze ciezki przypadek jestes, albo jeszcze nikt Ci dobrze w lozku nie robil? To jest Twoj pierwszy partner seksualny?

mała Miii dobrze Cie rozumiem... ja dopóki nie jestem pijana to nie mam ochoty sie całować, przytulać owszem, ale tylko w ubraniu ... chyba nigdy sie nie rozmnożę :( 😭

Gość ciekawska Diii
do Pani Czkawka To Ty tez jestes ciezki przypadek, jak mozna nie lubic seksu, przeciez to jest megaaaa

Gość fajnie że są takie dziewczyny
jak wy ja np. czuje opór przed seksem i w ogóle rozmnażaniem wiec jeśli miałbym mieć dziewczyne to najlepiej taką własnie