Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ulenka....g.......g....

caly dzien bylo ok, a teraz mam dola...wszytsko przez rodzine!

Polecane posty

Zawsze potrafia mi wszystko zepsuc. Kazda radosc, we wszystko sie wtracaja, brat - ktory mieszkajuz na swoim z zona i dziemci- tez. Bo zapomnial wol jak cieleciem byl...jak tez mial dosyc mieszkania z rodzicami...teraz to do rodzicow szacunek trzeba miec przeciez...bo kto wnukow przypilnuje...gdyby nie to, ze na razie jestem na stazu i marnie zarabiam to bym sie juz wyprowadzila. Rodzicow woze tu,tam( paliwo do samochodu kupuje tylko ja )...jezdze sama na wieksze zakupy bo im sie nie chce. Sprzatam caly dom,dokladam sie do budzetu domowego, dodatkowo sama robie zakupy jak lodowka kiepsko wyglada itp itd ale i tak jestem ciagle najgorsza, jestem czarna owca w rodzinie bo mam swoje zdanie na rozne tematy i chce zyc po swojemu...cholera jasna...az sie rozplakalam dzisiaj...nienawidze ich czasem

tak sie tlyko chcialam wygadac....

Ja bym w Twojej sytuacji wyprowadził się do akademika (o ile się jeszcze uczysz) lub na stancję ze studentami.

Gość bgmbm
co za g... życie wypierdolił bym za granicę, przynajmniej nie rozumiałbym jak tobą pomiatają