Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olaalo

Jakie radio nocą

Polecane posty

Witajcie. Uwielbiam zasypiać z radyjkiem. Ponieważ często mam kłopoty ze snem zdarza mi sie słuchać stacji radiowej do póznych godz nocnych i tu mam pewien niesmak. Słucham rmf i już mam dość. Muzyka ciągle ta sama, po godz 24ej prawie same polskie przeboje nie koniecznie na poziomie. Poradzcie na której stacji są jakieś fajne audycje, dyskusje. Kilka razy usiłowałam skłonić się do Zet, ale jak kilkukrotnie wrzucili o 23ej tą piosenkę z miasteczka twen peaks (nie wiem jak to sie pisze)to mi sie odechciało tego radia.

Gość radiofonia
.

Gość luzer1
na TokFM

Gość ar
trojka

Nie wiem skąd jesteś, ale ja często słucham radia Gdańsk. Szczególnie w środy po 23, kiedy trwa audycja "Mała sobota" Wojtka Mazolewskiego, dużo jazzu, chilloutu i nowych brzmień...

Trójka i Tok fm? Co tam ciekawego się dzieje póżnym wieczorem? Jakieś dyskusję, muzyczka ambitna?

tabou jestem z mazowieckiego. Nie mogę słuchać jakiejś porywczej dyskotekowej muzyki bo mi sie spać odechciewa :) czyli odpada np eska i rmf maks(sorki iks mi nie dziala na klawiaturze nie wiedzieć czemu)

Gość bo zachlapałeś
spermą:D

Gość ar
w trojce nie ma disco

ar włączę dziś i posłucham. Pora zmienić stację i spać spokojnie :)

Gość ar
to rmf fm zapodaje gowno

Gość ja podobnie
trójka is the best

Gość bgmbm
radzę mniej znane, bo rmf i radiozet to nie do spania, eska po 24 szajs, może radio koszalin, gdańsk, na jedynce są czasami audycje spox, radio weekend fajnie grają, radio maryja czasami fajne audycje w godz 22-23.30- naprawdę o tej godzinie można trafić na świetną audycję, usłyszałem w tym właśnie radiu najlepszą jaką kiedykolwiek słyszałem o powstaniu warszawskim, kiedyś także o żołnierzach polskich w czasie II wś,

posłuchaj programu pierwszego polskiego radia, audycje na wysokim poziomie, czesto można usłyszeć muzykę na którą nie ma szans gdzie indziej, praktycznie nie ma reklam przyjemnie sie slucha przed snem, no chyba że jesteś bardzo przyzwyczajona do papki współczesnych mediów wtedy trudno sie przestawić🖐️

Gość ar
wlacz sobie muzyke w necie nicka cave toma waiysa i zasypiaj

będę szukać ambitnej stacji i zachaczę nawet o Radio Maryja :) Te komercyjne stacje to shit Już mam po dziurki. Całe dnie to samo, promowanie tylko niektórych artystów, te konkursy, ach starczy mi. Pora słuchać i usłyszeć cos ciekawego np właśnie o Powst. Warszawkim :)

Gość bgmbm
przed chwilą o gen. Maczku mówili na 1

Smoku Wawelski. Mam dość serwowanej papki i dlatego zwróciłam się do Was o radę :)

To ide w takim razie do sypialni, smaku mi narobiliście na te inteligentne dyskusję :) pozdrawiam

Gość bgmbm
lepiej przez kompa słuchać bo radia to góra 10 stacji odbiorą i pozostanie ci radiozet albo rmffm

Gość gość
www.radioafera.pl POLECAM!!!