Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miszekkkk

jestem sama :)

Polecane posty

ale mialam piekny piątek i sobote moi współlokatorzy wyjechali i tylko ja zostalam , cos wspanialego jak bym chciala mieszkac sama nikt by mnie nie wkurzal nie ma to jak samemu siedziec w domu ogólnie wolalabym juz mieszkac 100 razy bardziej z rodzicami niz ze znajomymi

no pewnie szkoda ze narazie nie moge sobie pozwolic na samodzielne mieszkanie :( zazdroszcze ludziom ktorzy sami mieszkają

U mnie niestety rzadko się zdarza bym była sama:P Ale generalnie samą obecnością mnie wkurzają tak często, bardziej pozostałościami po tej obecności...

Gość nno fajnie fajnie
ja mieszkam za granicą i juz mam dość, jacyś przypadkowi ludzie, masakra. Pracujesz?, co porabias

Mi przeszkadza hałas - mam bardzo wrażliwy słuch :P Zasypiam w zatyczkach :D Sąsiedzi z dołu czasem potrafią nieźle dać czadu, zwłaszcza w weekend.

mnie to tez wku,rwiają ja tam nie powiem moja rodzina jest dziwna troche chora ale nie wkurzali mnie az tak bardzo obecnoscia jak moj kolega i kolezanka co mnie najbardziej wkurza ze maja sie za takich porządnickich zwlaszcza kolezanka , ostatnio mi wyjechala ze ona nie lubi zyc w brudzie taką aluzje co do mojej osoby dala ja moze pedantką nie jestem fakt ale bez przesady syfu nie mam i brudem nie zarastam sprzątam po sobie odrazu naczynia zmywam nie tak jak oni nawalą ze syf az sie rzygac chce a najbardziej mnie irytuje to ze wlosów z umywalki nie wyjmie jak ja sprzątalam to wyjelam bo niedlugo by w ogole woda sie nie spłukiwala ale teraz znow sie nazbieralo i juz nikt ich nie wyjmie

Ja generalnie jestem straszną bałaganiarą, byłam tydzień chora to przez pokój (malutki przyznam) ledwo przejść się dało;) Ale mieszkam w nim sama a mam zasadę, że co sobie bałaganie to sobie. Na częściach wspólnych zawsze zostawiam lepiej niż było;) Ale tu jest kot...a po nim nie mam zamiaru sprzątać bo nie mój...najlepsze, że upodobał sobie sranie w kącie obok moich drzwi (kombinowali ze żwirkiem, z kilka razy zmieniali i w końcu mu podpasował to łaskawie korzysta z kuwety nareszcie, żwirek już nie powoduje dyskomfortu na jego królewskich łapach) nasikać w kuchni, zrzygać się w przedpokoju itd

no z tym kotem to juz w ogole przerąbane masz mi to sie najbardziej smiac chce z moich znajomych ze kasy w ogole nie maja a nie chodzą do pracy wymyslają sobie wymowki a to foch a to tamta sie nie ma w co ubrac - przeciez to chore nie miec pieniedzy pozyczac a do pracy sie nie chce chodzic

Moja dawna współlokatorka (mieszkaliśmy w pięć osób) potrafiła zostawić zużyty tampon w łazience, z której korzystało (oprócz nas) trzech chłopów :) O włosach nie wspomnę :) Ani o kwitnącym w kuchni jedzeniu :)

masakra jacy niektorzy są ja nie wiem jak mozna komus o brudzie wyjezdzac jak sama tych kudłów z umywalki nie wyjmie to jest nienormalne wrecz ledwo woda schodzi z wanny ja nie mam zamiaru znowu tych kłaków wyjmowac

Gość Uroczy Roman
Ale co z seksem?. Sex to zdrowie !

Gość ja zacząłem chlać
ty tu piszesz co tobie przeszkadz, a ide o zakład, że i tobie tamci by mieli coś do zarzucenia :P Tak to jest jak się dzieli mieszkanie z kimś, lekko nie jest.

no oczywiscie ja nie mówie ze jestem idealem ale w porównaniu do mojej kolezanki ( bo jej chlopak jest w sumie w porządku )to ja jestem aniol czy to jest normalne ze ktos nie idzie do pracy bo ma focha i nie ma sie w co ubrac ? w dodatku na maksa spłókana i z dlugami albo do mnie ma pretensje ze wlosy moje gdzies na podloge spadną a sama swoich kłakow nie sprzątnie z umywalki ze az juz woda ledwo schodzi

Gość slodkilu
Nie ma wprawdzie czego ja od trzech lat mieszkam sam a i tak mi żle;)

zazdroszcze ci jak nie wiem ja tam sie nacieszyc nie moglam jak oni wyjechali :) wszystko zalezy od charakteru ja lubie byc sama

Gość slodkilu
Ale mam niebywałą nadzieje że wkrótce to zmienie.