Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bicz Boży..

Matka MAdzi po raz setny.

Polecane posty

Gość Bicz Boży..

Wiecie kiedy wyjdzie na jaw, że oni ją zabili? Za jakieś 15 lat. I wspomnicie moje słowa! Nie rozumiem, nie rozumiem polskiej policji! Nie rozumiem Rutkowskiego. Sądziłam, że to jest inteligentny człowiek. Nadal sądzę, że on to wszystko mówi i robi dla dobra sprawy. Ale zaczynam powątpiewać. I mówię to znowu: Mała Madzia z Sosnowca została zabita.

Gość tlusta swinka pigi
zostala zabita ale wg mnie nie przez Kaske. Kaska chroni prawdziwego zabojce

Gość ja25lat
znowu pierdolicie na ten sam temat

Gość Bicz Boży..
tak, znowu na ten sam temat. Bo z kim mam pogadać jak nie na forum? Wszyscy moi znajomi mają podobne zdanie. Matka Madzi powiedziała, że dobiegła do niej po wypadku i była przy niej. Jak kurwa dobiegła? To może ktoś rzucił tą małą a Kasia pobiegła? Bo jeśli jej wypadła z koca to raczej nie musiała "dobiegać" i jej ratować. Moim zdaniem Rodzice lub brat Kasi są w to zamieszani. Oni od początku nie chcieli mieć nic wspólnego ze sprawą. Kasia? Nie wiem, może kryje kogoś? Poza tym, jacy normalni rodzice sprawdzają w necie ceny trumien, zyski po stracie dziecka i objawy zatrucia??? Jasnowic jednak przewidział uduszenie. Hah, dobry jest! Nie jedną sprawę rozwikłał!

Gość ja25lat
ja myślę że ona kryje kogoś, a może nawet swojego mężulka....

Gość kjnveve
tak Jackoowski mowil, ze to nie byl przypadek.

Gość tlusta swinka pigi
to ze smierc nie jest zupelnie przypadkowa, jak oni by chcieli to naswietlic, dla mnie jest dosc oczywiste. i tak, mam podejrzenia, ze sprawca jest jej maz, a ona go kryje. Kaska ma jakies zaburzenia psychiczne, pochodzi w koncu z patologicznej rodziny gdzie na pewno nie miala dobrych wzorcow, ale mysle, ze kochala swoja corke, natomiast moze nie dojrzala do tej milosci naprawde? ale nie wierze, ze bylaby w stanie zabic. mysle, ze jest pod bardzo silnym wplywem swojego meza, ze to on jej mowi, co ona ma robic, co mowic.

Gość Bicz Boży..
Dla mnie, Bartek jest podejrzany. Jaki normalny rodzic tak się zachowuje po stracie dziecka? NArzeka, oh, jacy to oni nieszczęśliwi bo nie mogą życia na nowo sobie ułożyć, ja pierdole jeszcze mają żałobę a on co by chciał? Układać życie? Normalny ojciec i normalna matka słowa nie mogliby wydusić z siebie po stracie dziecka. A oni? Zapierdalają do tvn24 czy do Drzyzgi, do rozmów w toku. Co za IDIOCI. Oni teraz uważają się za ofiary. Bo media ich atakują. Sami sobie zgotowali ten los. A Bartek jak się tłumaczy- ja nie poszedłem do fryzjera, ja sam ufarbowałem włosy. A chuj wszystkich to obchodzi, wiem że on chciałby teraz od nowa zacząć życie ale nie ma kurwa, cierp. A ta suka niech zgnije w więzieniu. Tam zrobią z nią porządek. Zobaczycie że tak będzie. Od początku wiedziałam że ta mała nie żyje, że ta suka ją zabiła. Ale nasze polskie prawo jest pojebane, zamiast ją potrzymać te 3 miesiące w areszcie to ją wypuścili. Nerwica mnie bierze.

Gość Bicz Boży..
Katarzyna nie ma zaburzeń, jest zdrowa, robili jej badania.

Gość tlusta swinka pigi
nie jest zdrowa. jest poczytalna, ale dusze ma chora.

Gość Bicz Boży..
Może nie ta suka ją zabiła ale ktoś jej bliski to zrobił. Jaka normalna matka idzie po stracie córki na horror do kina? Kto normalny zapierdala do mediów na wywiady? I do rozmów w toku? Śmiechu warte!!! A policja nie wie nic, jest bezsilna. Nic jej kurwa nie mogą zrobić. Jeszcze suka wyjedzie z mężem za granicę i będą żyli jak pączki w maśle

Gość tlusta swinka pigi
o tym wlasnie mowie, ma chora dusze. tak naprawde Ty widzisz to, co mowia, co robia, a jej byc moze bol rozdziera serce? ona raczej jest osoba, ktora wypiera przykre rzeczy. ktos o niej powiedzial, jakis psycholog, ze ma niedojrzala, nieuksztaltowana osobowosc, i tu moze byc klucz, ze gubi sie w emocjach i okazuje takie, jak jej maz powiedzial, i ze sama nie wie, jak moze okazac bol. a moze sie boi okazac bol? gdyby Madzia byla takim bardzo niechcianym dzieckiem, to Kaska by nie starala sie podtrzymac ciazy. moze nie byla gotowa na macierzynstwo, ale wydaje mi sie ze ze swojej strony starala sie tak, jak potrafila, ale nikt jej nie nauczyl jak byc rodzina. uwazam, ze byla i jest nadal pod bardzo silnym wplywem swojego męża, i u niego bym szukala wyjasnienia. ona bedzie klamala, dla niego bedzie klamala. bo chyba tylko on jest jej jedyna ostoja w zyciu, jedynym trwalym elementem, bo przeciez nie patologiczni matka i ojciec, prawda?

Gość a co mi tam-napiszę
nie będą-zagranicą też jest dużo Polaków i to czasami gorszych niż dresy z osiedla.Już oni za granicą spokoju też nie zaznają,no chyba,że w dżungli amazońskiej:-P

Gość Bicz Boży..
ale to widać że ona kłamie co gębą ruszy. Widać po jej minie, po sposobie wypowiadania się. Mówi tak, jakby sama nie wierzyła swoim słowom czy jakby ktoś jej kazał to powiedzieć. Kłamie jak z nut! Za 10-15 lat, mówię Wam! Wtedy się dowiemy prawdy, ale jasnowidz powiedział, że Katarzyna pęknie i wyjawi prawdę. Zobaczymy :D

Gość tlusta swinka pigi
Bicz o tym mowie! ona klamie, bo chroni kogos, ale nie siebie!

Gość Bicz Boży..
ale polskiej policji to, że sprawdzali w internecie ceny trumien, objawy zatrucia i korzyści po stracie dziecka nie są wystarczającym dowodem. Dla mnie to jest jasne, mała została zabita. Teraz niech szukają winnego a nie uniewinniają ich, nie aresztują i jeszcze wysyłają za granicę by ułożyli sobie życie a i co najważniejsze- niech to będzie nauczka na przyszłość- jak ci spadnie dziecko, dzwoń po pomoc. Śmieszne.

Gość tlusta swinka pigi
Bicz ale Ty opierasz sie na jakich informacjach? przekazanych przez fakt czy potwierdzonych przez prokurature?

Gość frezjaaa
zabili ja oboje Kaska i mężuś.z premedytacją no kurde jak on moze mówic ze wybaczył żonie??? że co, że zabiła ukochana córke

Gość FACET45
Została zamordowana z zimną krwią

Gość tlusta swinka pigi
a ja uwazam, ze jedyna wina Kaski to jest tutaj, ze ona slucha meza. mysle, ze ona krzywdy fizycznie dziecku nie zrobila, jedyna jej wina polega na zgadzaniu sie z wola meza.

Gość łło,matko
Ni umieją godnie nosić żałoby! On promienieją!

Gość tlusta swinka pigi
nie dziwi mnie to w przypadku Kaski, ja ciagle mam wrazenie, ze ona nie do konca rozumie, ze nie do konca jest swiadoma tego, co sie dzieje. znaczy ma jakas tam swiadomosc, ale jakby emocjonalnie jest na to zamknieta, co nie wynika ze zlej woli tylko z chorej duszy.

Gość łło,matko
Wiecie co powinni zrobić? Psycholog i psychiatra jako obserwatorzy,obserwować każdy gest,reakcje źrenic,usmiechy,oblizywania to mówi więcej niż słowa. Bartek i ona już zostali pouczeni,żeby nie gestykulowali,ostatnio siedza jak mumie. Ale po 6 godzinnym przesłuchaniu Kasia się nie upilnuje z gestami!

Gość łło,matko
Emocjonalnie zamknięci sa psychopaci,mordowali niemowlęta w Auschwitz,a potem kolacja z rodziną przy Schubercie,dobre winko.

Gość tlusta swinka pigi
powinni odseparowac Kasie od Bartka, poniewaz wg mnie ona slucha jego, jest pod silnym wplywem. jesli odseparuja, ona w koncu sie zlamie. z nim obok - nigdy. powinna zostac aresztowana i byc pod kontrola, by sobie krzywdy nie zrobila. nie linczujcie jej, mysle, ze w jakims stopniu i ona jest tutaj ofiara, po prostu nie umiala uchronic swojego dziecka i to jest jej wina, ale wierze, ze ona fizycznie krzywdy jej nie zrobila. a podstawowa rzecz - ona zna caly przebieg wypadkow.

Gość tlusta swinka pigi
nie porownywalabym jej do tych psycholi z Auschwitz, nie widze w niej czystego zła.

Gość Wam tez przydalby
sie psychiatra :) to nie jest normalne eksytowanie sie smiercia dziecka .Kim wy jestescie zeby oceniac ? Co was upowaznia do wydawania opini czy ten czy inny przezywa w taki sposob zalobe .Jestescie chyba tymi gapiami na pogrzebach ,ktorzy opowiadaja .Patrz nie kochala go ,bo na trumne sie nie rzucila .

Gość tlusta swinka pigi
nie jestem gapiem, ale sprawa jest publiczna, ciezko sie nie natknac na nia co dzie przegladajac serwisy. a skoro jest temat, to wyrazam swoje zdanie. chyba po to jest forum, prawda?

Gość łło,matko
Sorry,nie porównywałam jej do psychopatów z Auschwitz,tylko sa to mi znane przypadki. Chodziło mi o to,że psychopata nie ma uczuć wyższych. Normalna matka po upadku córki na podłoge,wrzeszczała by na cała kamienicę,na kolanach by pomocy szukała!

Gość tlusta swinka pigi
masz racje, noermalna matka... ale tak na dobra sprawe: nie wiemy jaki byl pezebieg, czy to w ogole mialo miejsce w mieszkaniu? a moze ona wrocila do mieszkania i zastala taki stan rzeczy? a moze jest zastraszona przez męża?