Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbarra674

dziwne zachowanie kolegi

Polecane posty

Gość jagodaxel
jak chcesz coś pożytecznego zrobić - jutro zadzwoń nie pisz, powiedz że chcesz się spotkać blahblah... I czekaj na wyniki. Taki spontan. PS. oczywiście napisz jak poszło heh

Gość qazwsx123
Babara - mam tak samo...:)

Gość qazwsx123
Miało być Barbara :)

Gość barbarra674
Czyli uważacie że takie dziwne zachowanie wynika z tego że on traktuje mnie inaczej, że może coś do mnie czuje więcej poza przyjaźnią...

Gość ściemniasz kobieto i to
...bardzo. Po pierwsze, taki topik już zakładałaś jakis czas temu. Dostałaś dziesiątki odpowiedzi. Na tym topku już też kilkadziesiąt, a ty nadal się dopytujesz. Myślę,że nie zależy ci na odpowiedzi, bo już w sumie setki osób ci napisało to samo, tylko na tym,żeby się wciąż nakręcać, wciąz być na topie i wciąz dostawać odpowiedzi. To cię dowartościowuje, prawda, jak ktoś ci coś pisze? Ja nawet wątpię, czy wymieniony pan w ogole istnieje, ty tylko chcesz skupiać za wszelką cenę uwagę na samej sobie, a inni niech się wypruwają i ci doradzają. Bo wtedy jesteś ważna. :) Gdybyś była normalna i gdyby twoja sytuacja była prawdziwa, to byś się zastosowała do dawanych rad, a ty , jak katarynka, wciąz powtarzasz tę samą śpiewkę. Ile jeszcze stworzysz topików i ile razy zapytasz, co oznacza zachowanie tego pana? Zaczynasz przypomionać mi słynną owieczkę z tego forum - nieważne co jej piszą, ważne, że może ona może na forum wylać swoje chore teksty.

Gość panna u sucha glowa
Oj, sa tacy faceci niestety. Na poziomie kolezenskim sa w miare normalni ale jak zaczyna sie cos wiecej to cos w ich glowie robki KLIK i zaczynaja sie zachowywac, jakby grali w telenoweli wenezuelskiej :O Potrzebuja dramatow, milczenia i intryg. Ja z podobnym typem dalam sobie spokoj - oni sa niedojrzali po prostu. Nie rozumieja, ze milosc to takze przyjazn i kolezenstwo a nie dramaty i glupie podchody :O

Gość barbarra674
Owszem omawiałam ten temat na forum, ale po pierwsze ... nic się nie rozwiązało a po drugie ciągle się coś nowego dzieje. Ale fakt, powinnam JA chyba coś z tym zrobić, i przestać analizować. Bo od drugiej strony nigdy się tego nie doczekam.

Gość panna z sucha glowa
Tylko sie dobrze zastanow, bo gosc jest z takich, co lubia utrudniac zycie sobie i innym. Ciezko z takimi sie zyje. Takze - powodzenia, ale nie mow potem, ze nie ostrzegalam... ;)

Gość barbarra674
zdaję sobie z tego sprawę bo chyba większość normalnych facetów inaczej by to rozgrywała coś go musi powstrzymywać, a może być to wiele rzeczy nie wie jak to jest z mojej strony nie chce związku w pracy sam nie wie czy chce w ogóle związku, ma jakieś problemy, lęki a może tak naprawdę o nic mu nie chodzi a ja mam zwidy

Gość ściemniasz kobieto i to
Tia, jednak mialam rację - ty chcesz tylko klepać topik. Jeszcze paru frajerów cos ci napisze, baw się dobrze. :P Ja spadam, nie będę ci tematu podbijać, niech inne pelikany się tym zajmą. :)

Gość maryjankkka
leci na ciebie