Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez posmysłu na nika :)

A jednak zyskuje przy bliższym poznaniu.....ale mam to gdzieś

Polecane posty

Po raz kolejny się o tym przekonałem Dziewczyna która z musiała mi podać swoje namiary, po ok 2 mechach wspólnych spraw,gdzie nie raz było miło, nie raz chujowo się układało, nie raz nie musiałem a zachowałem się fer a nic z tego nie mając, dziewczyna sama zaczęła do mnie pisać pytać się o głupoty, sprawy prywatne i takie różne, ja jak to ja mam to gdzieś, mam ten uraz z początku, po prostu skończyły się wspólne sprawy i tyle Jestem sobie takim kolesiem którego laski unikają na wstępie Nie jestem brzydki :) tylko ,że sprawiam wrażenie wrednego skurwiela o prostych debilowatych rysach twarzy=brzydki lub na jedno wychodzi Jakoś po czasie, większość dziewczyn się do mnie przekonuje,z powodu takich nawet błachych rzeczy typu otwieranie dzwi, czy inne miłe gesty, lub poważne sprawy jak w przypadku tamtej no i same zagadują nawet te ładne sie zdarzyły, wtedy to olewam ignoruje mam to gdzieś mam ten uraz i tak mi zostało Po jakimś czasie jestem traktowany jak każdy koleś dziewczyny się do nas nie odzywają:) z ta obcją że tamci po prostu zrobili z siebie pajaców i głąbów z różnych powodów i w róznym przedziale czasu a ja po prostu olałem, pozostaje mi ta satysfakcja,że wyszło na moje. Widząc wkurwienie,złość i wyraz twarzy laski która coś do mnie mówi a ja udaje że nie słyszę, zagadując zazwyczaj do kogos innego na inny temat bezcenne :)

Czyli wyładowujesz swoje frustracje ostentacyjnie kogoś olewając bo dziewczyny od razu nie interesują się Tobą tylko dopiero jak Cię trochę poznają? Fajnie.

Może nie tyle mi się rozchodzi o olewanie co traktowanie jak gówno,lub jak coś gorszego iitd

Gość Pożycz2złote
Mam tak samo, ale tylko w przypadku dziewczyn, które mnie odrzuciły. Proponuję im wtedy grę w gonienie króliczka, tylko bez happyendu. Bawi mnie to, dużo w tym gry, ale aktorstwo mam we krwi. Co do pozostałych to nie wyżywam się na nich za swoje błędy z przeszłości. To już gówniarstwo.