Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daisyinlove21

O czym moze swiadczyc jego zachowanie?

Polecane posty

Gość nnnjjfhkrg
nie dogadamy się pzdr myślę, że wiele osób na studiach leci na 3, bo mają pracę, 2kierunki, obowiązki

Gość daisyinlove21
ale naprawde z tym pojsciem na jedzenie to niezbyt mozliwe tymbardziej ze spotykam go najczesciej w szatni albo w godzinach poobiednich...

Gość nnnjjfhkrg
no to nie wiem po co ja tu pisałem jak nie chcesz się z nim spotkać tylko chcesz uświadomić sobie, że jesteś idealna a jego zachowanie było przypadkiem ciau

Gość pożycz2,50
Chcesz nam powiedzieć, że starasz się zdobyć faceta, z którym nie możesz się spotkać?

Gość daisyinlove21
chce sie z nim spotkac...ale nie chce wyjsc na desperatke ...poza tym nie jestem flirciara...nie umiem podrywac no i zreszta kobieta lubi byc zdobywana no i niestety nie widuje sie z nim czesto...a raczej widuje sie bardzo rzadko...w przelocie... ale teraz pojawila sie szansa na regularne spotkania raz w tygodni...bo beda pewne warsztaty u nas na wydziale i on sie na nie zapisal...ja chyba tez sie zapisze :P

Gość daisyinlove21
zdobyc? to zadanie facetow...ja chce dac mu tylko mozliwosc zdobycia mnie :P tak to ujmijmy...

Gość daisyinlove21
a nawet nie wiem czy jest singlem....wiec nie chce dzialac zbyt ostentacyjnie..

Gość nnnjjfhkrg
o to jest jakiś pomysł tylko zachowuj się normalnie traktuj go jak kumpla i nie patrz w niego jak w obrazek

Gość daisyinlove21
no postaram sie choc to nie bedzie latwe... ale jednak troche sie boje czy nie pomysli ze zapisalam sie specjalnie bo kiedys jak gadalismy to mu powiedzialam ze nie lubie pewnego przedmiotu z ktorym sa te warsztaty dosc mocno zwiazane...

Gość pożycz2,50
Faceci też lubią kiedy kobieta sama zaciąga ich do łóżka. Niekoniecznie musisz wyjść na desperatkę. :)

Gość nnnjjfhkrg
jak facet chce mieć z tobą do czynienia to żadne warsztaty nie będą mu przeszkadzały

Gość daisyinlove21
to ciekawe bo slyszalam ze mezczyzni maja nature zdobywcy i lubia zdobywac....

Gość pożycz2,50
Z tym patrzeniem jak w obrazek popieram. To zły wybór.

Gość nnnjjfhkrg
lubią zdobywać, ale tez lubią spotykać dziewczyny do łóżka ale nie chcesz nią być:)

Gość pożycz2,50
Kieruj się tym co inni mówią, a zawsze będziesz napotykała podobne sytuacje.

Gość daisyinlove21
no postaram sie nie patrzec...ale z drugiej strony jak bede unikac jego wzroku to mysli ze go unikam...

Gość nnnjjfhkrg
zachowuj się naturalnie nie myśl o tym i będzie ok co cię obchodzi co będzie i co powiedzą

Gość pożycz2,50
nnnjjfhkrg Nie wydaję mi się, żeby tamten facet był jednym z takich typów.

Gość daisyinlove21
łatwo powiedziec...zbyt emocjonalan jestem...ech...

Gość pożycz2,50
To akurat wada, możesz go wystraszyć. Wiem, że przywykłyście do myślenia, że odczuwacie emocję silniej od mężczyzn, ale to mit.

Gość pożycz2,50
Wspólny temat i subtelne aluzje to powinno pomóc. Powodzenia.

Gość daisyinlove21
wystraszyć? czemu?

Gość pożyczdojutra2,50
Wybacz, ale nikt nie lubi histeryczek.

Gość daisyinlove21
ale przeciez piszac ze jestem emocjonalna mialam na mysli to ze jesli do kogos cos czuje to trudno mi maskowac te emocje( w sensie : serce mi szybciej bije , troche trzesa mi sie rece i nie zachowuje sie do konca naturalnie)...a histeryczka chyba nie jestem bo nigdy (poza pogrzebem) nie płakałam w miejscu publicznym

Gość daisyinlove21
up up

Gość dziewczyno przeciez to
lamus jak nosi te kanapki w pojemniczku :D zreszta cale jego zachowanie swiadczy o tym, ze jest skonczona ciota i nieudacnzikiem emocjonalnym. chcesz sie uzerac z kims takim? chcesz robic za faceta, bo jemu brakuje jaj? chcesz go zdobywac i narazac sie na smiesznosc w srodowisku? prosze bardzo. ja bym takiego olala.

Gość daisyinlove21
no wlasnie chodzi o to ze nie chce go zdobywac...chce tylko pokrecic sie troche kolo niego by mial szanse uczynic jakis krok jesli rzeczywiscie chce.. co do pojemniczkow - chodzilo mi o to ze kanapk nosi w taki przezroczystym pojemniku na żywnosc (a nie w takim pudeleczku jak maja przedszkolaki)... To świadczy ze jest ciotą? :D

no a ile lat ma? tak sie sklada ze tez studiuje (4 rok) i nie widzialam zadnego fajnego faceta a pojemniczkiem od mamusi:D jak mamy czas, idziemy na stolowke albo po prostu po zajeciach do knajpy. to jest lamus przez duze L. on nigdy nie bedzie sie staral dla ciebie, ty wszystko bedziesz musiala odwalac. jesli jakims cudem bedziecie razem, ty bedziesz musiala decydowac gdzie i kiedy idziecie, co robicie. co wazniejsze, on bedzie sie zachowywal jak ksiezniczka przed okresem. jedno twoje (w jego mniemaniu) krzywe spojrzenie, za pozne odpisanie na sms i juz foch gigant. bedzie cie szachowal milczeniem i odsuwaniem sie. nigdy nie przeprosi- zawsze to ty bedziesz musiala wyciagac reke. niestety wiem cos o tym, bo takiego przerobilam. i mowie z cala odpowiedzialnoscia: nie warto.

Gość daisyinlove21
skad pewnosc ze on jest takim typem? Jest na IV roku czyli ok 23 lat Aha : i nie jest to pojemniczek od mamusi ,bo on z mamusia nie mieszka bo studiuje jakies 200 km od swojego domu rodzinnnego ,wiec raczej mamusia mu tych kanapek nie robi :P

pewnosc stad, ze juz teraz stosuje gierki majace na celu zaintrygowanie ciebie i zmuszenie do dzialania. pominmy pojemniczek i kanapki:D zdrowy emocjonalnie facet nie pogrywa jak nastoletnia panienka (usmieszki, spojrzenia). no moze na poczatku, a potem przejmuje inicjatywe- zaprasza gdziekolwiek pod jakimkolwiek pretekstem. a on co robi? najpierw intryguje cie, a potem olewa.