Lolunia 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Hej Wam powiem tak dwa i pól roku temu urodziłam córkę przez cc i później wszytsko było ok chodzi mi głównie o miesiączkowanie cykle idealnie wyliczone i tak dostawałam okres jak miałam dostać.Niestety w tym mc powinnam dostać okres 6 i tak właśnie dostałam normalna miesiączka,ale zaraz jak sie skończył bardzo bolały mnie piersi co mi sie nigdy nie zdarza przed okresem nawet i tu bach 24 dostałam okropnego krwawienia przez 2 dni tyle krwi że szok takie skrzepy brzydkie jakby śluz krew czerwona i potem taka brudna,okropne bóle brzucha po 2 dniach koniec silnego krwawienia a zostało plamienie taki jakby śluz brązowy i tak mam do dziś. co to jest co mam robić martwie sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idź do lekarza Napisano Kwiecień 1, 2012 j.w. Zamiast się zamartwiać leć do gina w poniedziałek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolunia 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 no muszę się wybrać ale jeszcze w tym tyg nie mogę niestety nie mam z kim córki zostawić :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ungabungabungabunga Napisano Kwiecień 1, 2012 Nie mozesz jej wziac ze soba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolunia 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 niestety nie bo mój lekarz jest jakiś walnięty pod tym względem że uważa że jak kobieta przychodzi z dzieckiem to chce wymusić by być pierwsza w kolejce ehh porąbany ale nie chce go zmienić bo prowadził mnie całą ciążę i po porodzie ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach