Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ślepo zakochany

ja mam sprawdzic dziewczyne czy ja kocham

Polecane posty

Gość ślepo zakochany

Witam. Temat jest dosc trudny. Chcial bym zrobic jakis test dziewczynie (a wlasciwie narzeczonej) zeby przekonac sie czy ona mnie tak naprawde kocha. Nic mi nie przychodzi do glowy dlatego pisze. Jestem z nia juz ponad 5 lat i swiata za nia nie widzialem. Ona niby za mna tez az tu sie okazuje ze ona mi mowi ze zaczyna zauwazac innych facetow i ze jest jeden ktory jej sie podoba i chce sie z nim spotkac. W koncu mnie przeprasza a i ttd. temat jest naprawde dlugi i musial bym pisac chba z gdzine zaeby wyjasnic wzystko. Niewarzne. Chodzi o to ze chce zrobic jej sprawdzian i przetestowac jej "milosc" nie warzne jak moze byc to cos chamskiego, nie istotne, chce ta zekoma milosc wystawic na probe bo juz naprawde sporo przecierpialem. Czekam na odpowiedzi.

Gość poszukiwacz_prafty
jak jesteś ślepo zakochany to nic nie testuj, tylko ślepo zaciągnij narzeczoną do ołtarza ! a jak się uda to zapomnij o wszystkim ;)

Gość to jest proste jak drut
slyszales kiedys o czyms takim jak test jednego zdania? popros znajoma/ego , zeby zapytali twoja dziewczyne co o tobie mysli. jesli nie bedzie mogla przestac o tobie gadac to znaczy ze tez cie slepo kocha , jesli zdawkowo wyduko zdanie(w najgorszej opcji slowo) to znaczy , ze wcale jej nie zalezy. ona nawet sie nie polapie ,ze ja testujesz to bedzie takie podswiadome (jej) dzialanie. powodzenia