Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtjyo8p

co mozna zrobic z 2 kg filetu z kurczka

Polecane posty

Gość gtjyo8p

co mozna zrobic z 2 kg filetu z kurczka, jak inaczej przygotwac te mieso

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fotel
szalik dla dziecka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tego się doszukałam
e weź wejdź na gotowanie i se poszukaj mnóstwo przepisów jest

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Natrzeć ziołami i upiec w całości.Potem podawać w -plastrach na zimno lub ciepło. zmielić i zrobic pulpety lub mielone dewolaje kotlety w panierce np sezamu lub chrupkach kukurydzianych potrawkę z warzywami usmażyć w kostkę,zrobić sos cebulowy/serowy/pieczarkowy lub inny jaki lubisz i podać z makaronem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
kurczak po japonsku nagetsy de volaj spaghetti z kurczakiem i sosem serowym kotlet panierowany w mace z duszonymi pieczarkami mozesz dodac do roznego rodzaju salatek mozesz pociac i zrobic a la KFC salatka cezara

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
albo roladki rozbijasz smarujesz czym lubisz musztarda majonez keczup przyprawiasz jak lubisz na wierzch kladziesz np ser zolty i korniszony albo wedlina cebula czerwona kompozycji multum zwijasz spinasz wykalaczkami aby sie nie rozlecialy i smazysz na patelni albo w naczyniu zroodpornym albo w glebokim oleju

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gtjyo8p
ale to juz wszystko bylo inne pomysly poprosze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość domowe wędliny zrób
pokrój w mniejsze kawałki przypraw, pół kilo zmiel a resztę zostaw w kawałkach. Dodaj trochę wody i żelatyny, włóż do osłonki termicznej (taki foliowy tunel jak na wedliny parzone), włóż do garnka i parz w temp 80 st c ok półtorej godz (jeśłi zrobisz dwa "batony" po ok 1 kg. Potem wyjmij, schłodź i masz fajne mięsko do krojenia jak wędlina.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kjiuo8
o dzieki fajny pom,ysl

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×