Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia a<33

O nim ..

Polecane posty

Gość Asia a<33

Ja jestem ze swoim chłopakiem 5miesiecy .. .. To co obiecywał spełnił to .na początku mówił ze kocha . a jak sie pokłóciliśmy . i to ostro wszystko sie za czeło walić . zostawił mnie . POzedł do swoiej przyjaciółki . był z nią Tydzień myslał ze sie nie dowiem. Bardzo Mnie to zabolało .. ze aż tak mnie zranił a Pózniej mnie przepraszał . za to ze tak zrobił . a Ja "Głupia" Się pociełam . przez niego.. Bo Go tak bardzo Kochałam . I Kocham . A MU ciężko było ogarnąć żę Go kocham .. ! Ale zrozumiał . Juz jak leżałam . w szpitalu bo wziełam proszki . wszystkie co miałam w domu . i popiłam . alkoholem ., Wtedy jak leżałam w szpitalu nie wierzył . wgl myślał. ze To jakaś bajka . a to była prawda zdziwił sie .. jak mnie zobaczył w ciężkim stanie w szpitalu , wtedy zrozumiał ze on jest dla mnie wszystkim.. i wszystko dla niego zrobię... a pozniej chodził martwił sie czy przezyje . i zaczą wiecej czasu zemną spendzać . ... i od tej chwili jestem tak o niego cholernie zazdrosna ..!! ale to nic .. Kocham GO

Gość hańdxia
umiesz pisać po polsku ? uczyli cię gramatyki i ortografii ? masz chociaż ukończoną szkołe podstawową ? masz 15 lat ?

Wiem że teraz to tak wygląda i widzisz tylko jego ale żaden facet NIGDY nie jest wart tego żeby dziewczyna tak rozpaczliwie o niego walczyła. To nie jest koniec świata, zamiast się ciąć wyjasnijcie sobie sprawy. On był z inną? Przyjmij do wiadomośći że dupek i właściwie każdy inny jest lepszy. Po kłótni nie biegnie się do innej. Pozatym szukaj pomocy psychologa