Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama mama panikara

Ratuku! Co ja mam zrobic?

Polecane posty

Gość sama mama panikara

Witam mamy! Mam 14 miesieczna coreczke i wychowue ja sama ( moj maz umarl na raka rok temu) Moja coreczka jest niejadkiem i jest strasznie wybredna. Skonczyla jej sie ulubiona kaszka bananowa ktora przyrzadzalam na kleiku modyfilkowanym. Zostala kaszka truskawkowa ktorej juz drugi dzien nie ruszy. Skonczyly jej sie wszystkie sloiczki z zupkami i obiadkami ale ugotowalam jej zupke na skrzydelkach i tez nie ruszy. Dalam jej pierozki ruskie i jeszcze jakos jadla, choc to nie jest najlepsze jedzenie dla dziecka. Najgorsze jest to ze ja mam jakis straszny bol w jajniku i nie moge chodzic od wczoraj. Nie dam rady zniesc malej z wozkiem po schodach zeby isc do sklepu. I mam tez goraczke. I troche mi slabo, jakos tak sie kreci w glowie. A na domiar zlego ala dorwala wczoraj moja komorke i ja zepsula wiec jestem odcieta od swiata. Zostalo mi jeszcze gg, ale wszyscy znajomi sa niedostepni jak na razie. Co ja mam zrobic? Pomocy!

Gość tgtgt
Zapomniałaś dodać ze mieszkasz na antarktydzie i za sąsiadów jedynie pingwinów masz.

Gość sama mama panikara
Juz pukalam do sasiadow i nic. Chyba wyjechali. A blok jest nowy i mam tylko tych jednych. A pietro wyzej jest jakis student co trawe pali non stop i spi do 16:00 a potem muzyka nawala do 04:00 Nie chce tam isc.

Gość chyba_przesadzasz_
Zrób jej jajecznicę na masełku, przelej zupke, którą zrobiłaś do słoiczka z zupki sklepowej...pomysłów jest dużo, zresztą to chyba nie za dobrze, że takie duże dziecko nie jest nauczone jeść domowych dań tylko słoiczki i kaszki...

Gość gryhy
To zamów jedzenie do domu z jakiegoś sklepu. Albo zadzwoń na taxi, wytłumacz o coc chodzi, taksówkarz przyjedzie, dasz mu listę zakupów, zrobi i przywiezie. Boże ludzie jacy wy jesteście niepełnosprawni umysłowo.

Gość .......Sorella......
siedz i płacz jak nie wiesz co zrobic. NIe masz kolezanki, kotra moglaby wpasc do ciebie? co Ty na pustyni mieszkasz? wez sie w garsc i idz do sklepu.

Gość sama mama panikara
Telefon zepsuty mam, na gg nikt nie jest dostepny a mnie bardzo boli w lewym boku i mam goraczke i jest mi slabo.

Gość gdzie mieszkasz?
autorko?

z internetu mozna wysylac smsy.. po za tym to wszystko brzmi malo prawdopodobnie..

Gość garfieldowa
Ludzie, dajcie spokój, przecież to primaaprilisowe prowo.

Gość jesli myslisz
że się na to nabierzemy to się mylisz