Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w górę

Mam problem ze wzrostem.

Polecane posty

Gość w górę

Dzień dobry. Zakładam ten temat bo mam pewien problem i chciałbym się doradzić ludzi, którzy chociaż trochę znają się na tym. Otóż mam 175 cm wzrostu. Niedługo będę miał 18 urodziny. Ale mam pewien problem- od 2 lat ani 1 cm nie urosłem. Nie wiem dlaczego, przecież raczej jestem w pełni zdrowy a czynniki genetyczne też mam dobre, przecież mój tata ma 187 cm a brat ponad 190 cm. Zupełnie nie rozumiem o co tu chodzi, wiem że rośnie się etapami i nie cały czas, ale normalnie nie wierzę żebym przez okres 2 lat nie urósł ani centymetra! Czy może wiecie o co może tu chodzić, dlaczego tak jest? Co mam zrobić żeby parę cm wybić w górę? Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Gość dsdfdgj
nie pal, nie pij, nie wal konia, moze urosniesz

Gość 90909090
A twoja matka ile ma wzrostu? pewnie poszłeś po niej. Człowiek rośnie do pewnego momentu, jesli przez 2 lata nic nie urosłeś to może 2 cm max. jeszcze będzie. To nie jest tak, że rośnie się do 21 roku życia, każdy inaczej się rozwija. Znam 2 braci, jeden ma około 190 cm, a drugi 173 cm, więc to nie reguła, że rodzeństwo jest podobnego wzrostu. Pozatym 175 to wcale nie jest źle :)

Gość Oliwia_900
No właśnie, nie zawsze bracia są podobnego wzrostu, tak samo jak rodzice i dzieci. Nie przejmuj się, 175 cm to całkiem spoko wzrost.

Gość w górę
Dzięki wam. Przynajmniej teraz wiem że to niekoniecznie moja wina, że nie mam tyle ile bym chciał ;) Wiem, że nie jest źle, ale zawsze mam pewien niedosyt.

Gość omnaaa
cóż z tego że niektórzy mają ponad 180 jak z ryja do człowieka nie podobni.jak masz powyżej 160 tom jest dobrze a wzrost o człowieku nie świadczy

Gość Frodo the niziołek
Weźcie dziewczyny nie pierdolcie mu głupot, że nie jest źle. W tym temacie nie jest źle, a w innym piszecie, że facet zaczyna się od 180 a taki 175 to żywe gówno i nadaje się najwyżej na podstawkę pod piwo:(

Gość Frodo the niziołek
omnaaa Ja tam bym chciał być z ryja nie podobny, ale chociaż mieć ludzki wzrost. Ten z ryjem sobie życie ułoży, a ja...

Gość po co zakładasz dwa takie same
tematy? :-O