Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczuplak

kto obliczy mi rozmiar stanika ?

Polecane posty

Gość Szczuplak

witam mam mały biust : 65 pod biustem mierzone ciasno 72 w biuście mierzone ciasno wszystko mierzone na wydechu obliczy mi ktoś ? bo jak do tej pory nosiłam 70A ps.nie wiem czy prawidłowo mierzyłam

Gość dsdfdgj
zaraz ci napiszą ze masz 65G :D

Gość Szczuplak
hehe może tak być ale zobaczymy :D

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
teraz jeszcze poka zdjęcie tzytzów

Gość Szczuplak
nic nie bd pokazywac

chociaż jeden tzytz.

Gość Szczuplak
wgl co to za nowe słowo tzytz ? hah nie nic nie bd pokazywac wyjdź lepiej no to kto obliczy ?

Gość MGMGMGMGM
Witam, mam sklep z bielizną i szkolenie bra-ffiterskie. Jak masz 65 po biustem, to spokojnie możesz mieć 60kę a miska minus obwód to u ciebie maksymalnie b. Spróbuj gdzieś taki przymierzyć, ale takie rozmiary to w tych biustonoszach dla nastolatek, bo p-up przy tym obwodzie zaczynają się przeważnie od misek c. Możesz spróbować, ale piersi piersiom nie równe, biustonosz trzeba mierzyć, bo są przeróżne kroje. Tobie polecam balkonetkę, ładnie powiększa i wyeksponuje nawet niewielki biust.

wyjdź to możesz powiedzieć do swojego psa ale nie do mnie:D

Gość Mario Bolucci
W biuscie mierzy się na lużno

Gość dsdfdgj
racja ty jetes gorszy od psa, ty jestes bydle , do ciebie to tylko S P I E R D A L A J B E ZMOZGA SZMATO

Gość Szczuplak
MGMGMGMGM czyli jaki mam konkretnie rozmiar ? bo jutro ide do sklepu ;D nie bd komentować niekórych osób

Gość Szczuplak
mierzylam jeszczee raz luźno w obwodzie to wychodzi pod biustem 65 w biuście 75

Gość MGMGMGMGM
Normalnie to wg wszelkich tabel masz 60a , ale "dorosłe staniczki" nie mają takiej rozmiarówki. Spróbuj z key-a albo atlantica (jak chcesz od początku do końca mieć ładne piersi, kupuj dobrze dopasowane z dobrych firm, nie przerażaj się ceną, bo ona nie bierze z niczego). Pozwól w sklepie sobie dobrać, dobrze doprany stanik czyni cuda!

Gość MGMGMGMGM
jeżeli 75 w biuście to rozm. 60b, spróbuj też c. Bo jak 70a ci pasował, to proporcjonalnie powinien ci pasować 65b, lub 60c.

Gość Szczuplak
właśnie nie mam kasy żeby kupować takie za 100 zł ;/ ale zauważylam że teraz w takich sklepach 'nie markowych' jest dużo bardzo małych i małych rozmiarów więc myśle że dam rade ;)

Gość Szczuplak
ja zawsze w sklepie tak sama na oko biore a jak np powiem że tyle mam pod i tele w biuście to morze lepiej mi doradzi niż jak powiem że może 60a labo b czy c co ?

Gość Szczuplak
*może

Gość MGMGMGMGM
nikt nie mówi o 100-wie. Nasze polskie marki dostaniesz już od 30-40 zł, a atlanitic ma rewelacyjny basic za 65-70 zł. Spróbuj poszukać z Damy kier, rewelacyjna firma!!!!

Gość Szczuplak
ja nie mam narazie dostępu do takiego sklepu bo nie mieszkam w dużym mieście a przez neta nie kupie jutro sobie kupie taki w jakimś normalnym sklepie a jak bd za jakiś czas miała okazje to kupie ten lepszy

Gość MGMGMGMGM
niech ekspedientka Ci dobierze i pokaż jej się w każdym. Jak jest dobry sklep to powinna znać się na rzeczy. Uwierz mi, ja mam sklep 7 lat i klientki z rozmiarami do miski L, odkąd pozwalają sobie dobrać przez nas biustonosz, są o niebo szczęśliwsze!!!

Gość Szczuplak
coś tam sie napewno zna ale nie lubie tej baby wiec o pokazywaniu nie ma mowy ;p