Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMÓŻCIE :))

Czy faceta da się ustawić ?? Jeśli Tak to JAK ?!

Polecane posty

..mam taki problem,że już wszystkiego próbuję. Od zawsze był niepunktualny i nieodpowiedzialny, w dodatku lubił wypić i nie zwracał uwagi,że nie pozwalam..zaszłam w ciążę, myślałam,że wszystko się zmieni, a tu rozczarowanie. Zamiast mi sok, woli sobie kupić piwo. Pieniądze wgl się go nie trzymają. Ostatnio się umówiliśmy i jak już byłam na dworze okazało się,że jest z kolegami, przewiało mnie na dworze i poszłam do domu. Dostaję drogie leki na nerki i muszę na wszystko kasę kombinowac sama..jestem taka zła :(( czy warto układać życie z taką osobą??

Gość dsdfdgj
nawet żoną nie jesteś, co ty chcesz ustawiać i kogo? trzeba bylo sie szanowac

Gość desperatka....................
jestes smieszna

Gość a prawda cie wyzwoli
co cie w nim kreci? jego siusior? :classic_cool:, nie wiedzialas z kimss ie wiarzesz? teraz bedzie tylko gorzej :D dziecko nie cementuje zwiazku tylko go rozbija, glupia siusiartówko :P dotrze to do ciebie kiedy zostaniesz sama w domu z dzieciakiem a twoj ukochany bedzie nakurrwial wodke z kolegami :D:D

Ale będę żoną przecież,ale z tym się właśnie zastanawiam..bo wypłatę ma 5 dni :/ i jeszcze na jakiekolwiek badania muszę ja kombinować..ehh

Gość eaeaeaw
zaszłam w ciążę, myślałam,że wszystko się zmieni, a tu rozczarowanie jakie to typowe :o kiedy baby w koncu zrozumieja, ze ciaza i malzenstwo nic nie zmienia?

Gość dsdfdgj
taaaa bedziesz zoną, ma cie w dupie i na pewno sie z toba ozeni :D juz to widac

Gość weronika rottati
a ja mam faceta co dba o mnie, zrobil by wszystko dla mnie.Nie pije , nie pali. Kiedys myslalam ze calke zycie na kogos takiego czekalam a etraz nie jestem szczesliwa z nim. i co mam zrobic??

Gość a prawda cie wyzwoli
weronika rottati rzuć go bo to pedał :classic_cool:

Gość weronika rottati
pedalem nie jest. jest grzeczny mily.Pomocny.aler taki bez zycia w sobie energi..

Tzn nie było to celowe zaplanowanie dziecka z mojej strony bo myślałam,że coś się zmieni..wpadka po prostu..ale prosiłam go by coś z wypłaty odłożył na leczenia itd ..tak mi ciężko teraz bo nie wiem co robić.

Gość eaeaeaw
zostaw go? moze to bedzie dla niego terapia wstrzasowa, chociaz szczerze w to wątpie :o serio zastanow się z kim ty jesteś i czy chcesz takiego ojca dla swojego dziecka. ojca ktory zamiast z synem czy corka pograc w pilke, bedzie wolal isc chlac wodke z kolegami :o

Gość traska 200
oj głupia ty, głupia ty

Dobrze,że mam mamę,która mi da na lek itd ..bo go to nie interesuje w ogole. Ale na papierosy i piwko było..

Gość i sie wyda
Wczoraj wieczorem zachciało mi się coli Ja -kochanie ,ale bym sie napiła coli On-kochanie ,przeciez tobie nie wolno(jestem na diecie) Ja -mogę pić 0% nie minęło pięć minut a mój kochany maszeruje do mnie ze szklanką zimnie coli...ja to sobie wychowałam faceta....20 lat razem:P

No też bym chciała by spełniał moje zachcianki itd . :( ale to jest jakiś kompletny niewypał. W pierwszy dzień wypłaty hula, w pozostałe to samo, fajki, piwa, czipsy, a po chwili nie ma nawet na moj antybiotyk. Nosz kur*a, najleposze to,że do niego jak do ściany !!!!

Gość i sie wyda
Powinnas dac sobie z nim spokój ,bo się na pewno nie zmieni a może być jeszcze gorzej

Gość kkkkkkkkkk........
Uciekaj od niego! Jeśli za niego wyjdziesz popełnisz największy błąd swojego życia.Wiem co mówię:( Kiedyś sama nie posłuchałam dobrych rad,uważałam że będzie dobrze,przecież się kochamy...gówno prawda:(

Gość Trelemorelle
Chyba niezłym wyjściem byłoby faktycznie rozstanie i założenie sprawy o alimenty. Wtedy będzie musiał na dziecko płacić, a jak nie - komornik będzie mu ściągał z wypłaty :)

Gość eaeaeaw
ale ona go kocha... :o kocha kogoś kto nie dba o nia i o dziecko, kogoś kto wybiera wodke, no ale mimo to ona go kocha :o

Ale żeby ktoś był tak nieogarnięty. Ja zarabiałam to co go bolało zaraz do apteki leciałam , kase dawałam jak nie mial i jakos zawsze mi wystarczalo. A teraz taki cios ...