Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polska czasowo poudniwa

boje sie dać dotykać mojemu chłopakowi bo wiem że nie będę miała orgazmu :(

Polecane posty

Próbowałam palcami. Dochodzę do pewnego przyjemnego punktu i stop! Dotyk, ten sam co przed chwilą, przestaje dawać cokolwiek, jest jak czynność higieniczna, bardzo chcę bo to szło dalej, ale tracę koncentrację i to zaczyna mnie nudzić, tak sama sobie... dlatego nigdy nie robiłam tego z własnej woli i potrzeby. Tylko by zmusic się do orgazmu. Prysznic czasem działa, do momentu gdy nie do końca panuję nad swoim ciałem ale to nieznośne uczucie , zwłaszcza psychicznie, coś mnie tam w środku zaczyna boleć, jakby było obtarte - nic nie następuje. Ostatnio próbowałam ostro bo wiedziałam że czeka mnie seks - ale nie udało się!

Gość no.name.
nie chcę psuć zabawy, ale widzę że to gotowy scenariusz prowadzenia dyskusji. :) 🖐️

wiem, że orgazm teoretycznie ma byc dla mnie. Ale gdy czytam te wszystkie topiki o orgazmach, o masturbacji, liczące wiele stron, wiele wypowiedzi... czuję się niepełnowartościowa, bo wszyscy mogą a ja nie. Wiele kobiet uczących się tego całego orgazmu latami, nigdy nie miało przynajmniej problemów z osiągnięciem go "sam na sam". Powiem jednak, że gdy pozwoliłam się- z oporami - dotykać chłopakowi, znacznie bardziej mnie to podniecało niż gdy sama siebie próbowałam "aktywować". Ale tylko chwila. Potem zabierałam rękę, bo on tracił ten punkt, albo to ja znów wyłączałam się niechcący, tak jak wtedy gdy sama próbowałam.

no.name, przykro mi, problem jest prawdziwy. Nie wkurzaj mnie :/ wszędzie widzicie spiski. Czy moja historia i mój przypadek jest tak beznadziejnie nieprawdopodobny, że może być zakwalifikowany jedynie jako prowokacja?? Że wszędzie są jedynie szczęsliwi, niesamowicie napaleni ludzie? Bo nie ma takich żałosnych przypadków?

Gość bliznaa
no przecież są... mało kobiet tu pisało o tym jak nie mogą dojść itp.? Miewasz ból przy nierozładowanym napięciu seksualnym?

miewam dziwny ból gdy "zaczyna działać" prysznic, gdy zbliżam się do orgazmu (który nigdy nie nadszedł oprócz we śnie kilka razy w życiu - we śnie czasem też jestem blisko niego i budzę się z tym bólem w środku)

Gość pytongxxx
to wtedy gdy sie obudzisz, musisz sobie natychmiast wsadzic palec w dupcie a orgazm bedziesz miala taki, ze juz do rana nie usniesz !

Gość no.name.
proszę o wybaczenie "Polsko" :( ale nie chce mi się czytać tych Twoich wypocin. :O znając historię i tak nie będziesz mieć orgazmu, zostaniesz sama, później cię zgwałcą i zniewolą aż w końcu doczekasz swoich ostatnich dni w nędzy i rozpaczy. ... dobra, dobra już tu nie będę pisał ;) 🖐️ nie denerwuj się ;)

Gość szukamm pomocyy
zakladalam tu wczorajtematy ale nikt nie odpisywal , mam 24 lata i nigdy niemialam orgazmu a mam juz meza, sama tez sie nigdy nie doprowadzilam bo tak samo mnie to po jakims czasie nudzi i sie rozpraszam , ostatnio kupilam nawet wibrator i nic!