Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kądzio

Dowcip na dziś.

Polecane posty

kurwa w stopce sie nie zmieściło. wklejam: Małżeństwo u seksuologa : -Panie doktorze mój mąż nie potrafi mnie doprowadzic do orgazmu. -Doktor myśli, myśli... wiem następnym razem gdy bedziecie uprawiać seks wynajmijcie murzyna, który będzie nago tańczył na stole to powinno pomóc. Mąż dzwoni do jednej agencji, drugiej, trzeciej w końcu jest murzyn jak się patrzy. W końcu wchodzi do domu i dostaje wytyczne : -Dobra umowa jest taka ty tańczysz na stole a ja wale moją żonę ok ? -Trochę, dziwne ale ok-murzyn się zgodził. Murzyn tańczy na stole a mąż jedzie, ale żona nawet nie piśnie. Po 15 min mąż mówi: dobra murzyn zamiana, ja tańczę, ty jedziesz. Mąż tańczy na stole, murzyn wali żonę. Po 3 min żona już piszczy. Mąż z dumą do murzyna: widzisz k***a murzyn tak sie tańczy :classic_cool:

Gość efeaff
no boki koorwa zrywac

Czeka murzyn na autobus i zachciało mu sie srać. No to postanowił walnąc na przystanku. Skończył, zapiął gacie i akurat podjechał bus. Murzyn wsiada a autobus dalej stoi więc pyta kierowcy - prosze pana dlaczego nie jedziemy? - a to synek nie jedzie z panem?