Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saksfifthavenue

Kupujecie mega drogie ubranka dzieciom?

Polecane posty

Gość saksfifthavenue

Czy wy też ubieracie swoje dzieci w drogie markowe ubranka? Ja nie zawsze. Przeważnie kupuje w H&M KIDS czy w GAP KIDS. ale czasami jak wyjezdzam do USA to kupuje w Saks Fifth Avenue. A tam są już te najlepsze marki czyli m.in Litlle Marc Jacobs, Dior DKNY Burberry. a wy tez zwracanie uwage na to czy dziecko jest ubrane w same markowe ciuchy? czy lejecie na to wode? Co możecie powiedzieć o takiej Suri Cruise, która chodzi tylko w najdroższych sukienkach?

Gość jakbym była taka
bogata jak Cruise to też bym ubierałą tylko siebie i dzieci w najdroższych markach,oni pewnie po prostu nie chodzą do tańszych sklepów i mają rację

Gość necia2229
Nie kupuje drogich rzeczy mojemu dziecku ponieważ często dostaje zwykle rzeczy od znajomych. No chyba że raz dostałam dużo rzeczy markowych od mojej sąsiadki koleżanki bogatej. Ja nie mam pieniędzy na drogie i markowe ciuchy.

Gość kjrwh
moje dziecię niszczy ciuszki w zastraszającym tempie, więc nie kupuję, chociaż jak był słodkim leżącym tylko niemowlaczkiem to kupowałam. teraz wolę ubrać go taniej, a pieniądze odłożyć mu na przyszłość.

Gość bogata999
a ja kupuje tylko markowe kupuje takie marki: Dior Dolce&Gabbana Litlle Ella Litlle Marc Jacobs Converse KIssy KIssy DKNY Burberry Gucci Armani JUnior UGG

kjwr--- to znaczy że mając 100 zł, kupujesz spodnie za 50 zł pozostałe 50 zł odkladasz na konto dziecka ? Bo jak inaczej te inwestycje w pzyszłosć kosztem ubranek odebrać ?

Gość BabyGiftShop.pl
Nasze ubranka to rozwiązanie na każdą kieszeń. Tym bardziej, że dzieci tak szybko rosną, stawiamy na cenę i jakość. Jakość to przede wszystkim 100% bawełny, bez żadnych domieszek. Ponadto naszych ciuszków nie da się kupić w żadnym sklepie.

Gość 546464646
to moze zapomnialas napisac, ze po te zakupy musisz latac raz w tygodniu do londynu, paryza i mediolanu bo w polsce wiekszosci tych marek szczegolnie dla dzieci nie ma.....hehehehehehehhehe pewnie nawet o tym nie wiedzialas..... a moze te marki kupujesz dzieciakowi w lumpeksach z uzywanymi tam podobno mozna znelezc takie uzywane perelki

Gość 546464646
to oczywiscie do bogata999 - hehehehehehehe

Gość Sandrula901
MY nigdy nie kupujemy drogich ubranke dla dzieci, ponieważ też nie widze w tym duego sensu. Najwazniejsze aby dziecko wyglądało schludnie i dobrze się w nich czuło. Dlatego korzystamy z https://www.ubierajdziecko.pl fajny wybór ubranke w bardzo przystępnych cenach :)

Gość Magda2354
Nie ma sensu kupować dziecku czegoś super drogiego bo i tak zaraz z tego wyrośnie. Jeżeli szukasz czegoś dobrej jakości i taniego polecam zajrzeć na stronę: lencia.pl/spioszki-c-136_30.html