Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość summersummer

w co ubieracie nimowlaki w lato?

Polecane posty

Gość summersummer

w rampersy? z krótkimi nogawkami? zastanawiam sie, bo nie chce syna ubierac na spacery w śpiochy jakies tylko jak małego mężczyznę.. co jest wygodne dla takiego szkraba w upały

Jeszcze dobrej wiosny nie ma a ty się martwisz altem :D :P A ile maluch będzie miał? Mój latem miał (patrząc od czerwca) 9 miesięcy i ubierałam krótkie spodenki i bluzeczkę,do tego kapelusz na słońce.

Gość fbgfb
body:)

Gość Sama pielucha i t-shirt.
Pieluchy ma kolorowe wielorazowe, wiec wygladaja jak gatki i nie trzeba ich niczym zakrywać.

Gość summersummer
no wiosny nie ma, ale zaraz niepsodziewanie moze byc ciepło a potem upały, chce juz cos popatrzec w sklepach, ale zeby były praktyczne i wygodne. mały ma treaz 3 mieisące wiec w lato bedzie miał pół roczku.

Gość ivonetka
w rampersy lub body, urodził się latem.

Gość summersummer
hmm...samo body...? przeciez to bielizna w sumie.

Gość summersummer
a pod ten rampers body? czy juz nie?

Gość jhajdh
Ubierz się letem w dwie warstwy a ptem puknij w głowę. Moja córka rodzona w czerwcu w upały. W domu w samej pieluszce. Na dworze w body. Od noworodka tak.

Gość jhajdh
Przepraszam z tym pukaniem w głowę mnie poniosło bo się z Mężem pokłóciłam. Rozumiem Twoje rozterki jako matki pierwszego dziecka.

moj tez mial ok pol roku jak sie zaczynaly upaly najczesciej rampers , body i krotkie spodenki materialowe .A jak bardzo goraco bylo to tylko body na ramiaczkach .

Gość mama letniaka
Mój miał 3 dni jak zaczęły się upały :) zakładałam mu samo body - owszem to bielizna, ale nie ubiorę noworodka lub niemowlaka w dorosłe ciuchy. Twój będzie miał pół roku, to proponuję rampersa - samego, bez body pod spodem. Są takie fajne, które "udają" bluzkę i spodenki. Dzieku będzie wygodnie i przewiewnie.

Jak było bardzo ciepło to krótki rampers, nic pod spód nie dawałam, czasem krótkie body i miękkie, bawełniane spodenki. Jak było zupełnie gorąco to tylko body bez rękawów, a raz czy dwa razy w samym pampersie jeździł jak się z niego lało. Ostatecznie do chusty, tetrowa chustka na głowę i też w samym papmersie. A jak chłodniej to wiadomo, długie body, spodnie i skarpetki czy jeszcze cieplej, bo i deszczowe dni bywają. Krótkie rampersy bardzo lubiłam, widać że mu było wygodnie, w okresie letnim miał 3-6 mcy, zaczynał się obracać, czołgać i musiał się swobodnie czuć. NO i wyglądał też pięknie :)