Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

struna20

czy to ja przesadzam, czy z nim jest coś nie tak

Polecane posty

Jestem z chłopakiem już 4 lata. mamy po 20 lat. Widujemy się raz na tydzień ( jak dla mnie to niestety ciut za mało), więc resztę czasu ''rozmawiamy'' na gg. Trudno to nazwać rozmową, ponieważ ja prowadzę monolog. Zaczynam pisać na jakiś temat a on zaraz podsyła mi jakieś linki z kwejka, odburczy coś na inny temat albo użyje emotikon-ki '' :P '' co doprowadza mnie już do szału. Chciałabym z nim pogadać normalnie, jak nie ma innej możliwości, ale ja po prostu nie chcę już prowadzić monologu czy robić z siebie idiotkę gadając a on nie wiem czy nawet czyta te wiadomości bo ciągle dostaję '' :P ''. Czy to ja przesadzam i potrzebuję zbyt dużo uwagi, czy to on jest olewczy i niemęski? Napiszcie, co o tym sądzicie, bo ja sama nie potrafię dojść do żadnego dobrego wniosku.

Gość bliznaa
On jest dzieckiem. wymień na ciut starszy model.

Z moim też tak się rozmawia na gg :P Ale na szczęście często się widujemy, więc nie muszę używać komunikatorów żeby z nim pogadać. Dodam, że w "realu" rozmawia mi się z nim o niego lepiej niż na gg. Po prostu ten typ tak ma :P Może postarajcie się częściej widywać?

Niestety masz tu rację. W sposób odpowiedzialny to on się nie zachowuje. Mówi, że kocha itp i widać to w jego oczach, ale na co dzień rzadko to okazuje,

no w realu gada się ok. niedługo wakacje. Mam nadzieje, że oderwę go od komputera ;p

boże przeciez neidawno był identyczny temat chbya ciagle to Ty te tamaty piszesz?;/

Gość URABURA
Tacy faceci jakich szukasz zaczynają się od ok 24 lata. Zdarzają się młodsi dojrzalsi oczywiscie. Ale wiekszość nie ma zbytnio rozwiniętyc mózgów w tym wieku 20 lat