Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DZ.............

MOJA HISTORIA

Polecane posty

Gość DZ.............

To dla mnie trudno o czym chce napisac, ale nie moge sobie z tym poradzic. Moja historia...byłam z factem kilka lat kochalismy sie i było w z naszym związkiem róznie ..ale zawsze wracalismy do siebie. Mimo burz wciąz bylismy razem. Nawet oświadczył mi sie ale ja nie byłam wtedy gotowa. Pózniej zdecydowałam sie ale on juz zmienił zdanie ale nadal bylismy razem. A teraz odszedł do innej kobiety. I to wszystko mnie przerasta. Jest z inna ale spotykamy sie i on mówi mi ze nie jestem mu obojętna ale mówi mi, że tak jest lepiej dla nas. Chce Go odzyskac ...tylko nie wiem jak. Jak sie spotykamy przytula mnie i czuje ze brakuje mu mnie. Ale twardo stoi przy swoim postanowieniu.... co mam zrobic aby znów było jak dawniej? Bardzo tęsknie za nim

a może on ma Ci coś do powiedzenia, ale się boi? Może zorganizuj w domu jakąś kolacje czy coś i wyjaśnicie sobie wszystko.

Gość DZ.............
To nic nie zmieni...jak sie spotykamy on mnie przytula , ale mówi mi ze nasz czas sie skończył...

Gość bffhnfghngfjnghjm
bueheheheehehehhe przytula cie a bzyka inną :) kobieto jakaś ty naiwna :O

Gość DZ.............
Wiem.... ale nie umiem sie od niego uwolnic

To znaczy że już po nim i na siłę nic nie zmienisz tylko bardziej będzie napędzał twoją namiętność do ciebie póki jest a skoro jest z inną to nie byl ci pisany tak jakbyś chciala ale tak o dziwo nadal jest w stnie widywać się z tobą.

Gość DZ.............
Na poczatku było pieknie ale takie sa początki a potem bywało róznie... dzis wiem ze faktycznie to był toksyczny zwiazek . Tylko tak trudno zapomniec o nim....uciec od przeszłości

Gość DZ.............
jest z inna ale nadal chce utrzymywac ze mna kontakt ..po co?

a ile masz lat czym się zajmujesz i czy masz wielu znajomych, którzy mogli by Cię wspierać?

Gość DZ.............
Mam prace, własne mieszkanie, przyjaciól i byłego męza który jest ok. Niby powinnam sie cieszyc ale nie bardzo umiem... Tamten facet jest w moim sercu... cholera tylko po co..

Musisz się od tego uwolnić. Skoro on tak postępuje, to nie jest ok wobec siebie. Miej szacunek dla swojej osoby :)

Gość DZ.............
Jest taka stara prawda .. że miłośc nie ma honoru. Wiem ze powinnam Go pogonic na 4 wiatry odciąć sie od tego i zyc swoim zyciem.... ale Jestem czasem taka bezsilna

Gość DZ.............
Jest taka stara prawda .. że miłośc nie ma honoru. Wiem ze powinnam Go pogonic na 4 wiatry odciąć sie od tego i zyc swoim zyciem.... ale Jestem czasem taka bezsilna

@ DZ............. jola100@tlen.pl'; 13:20 ----> (...) Tylko tak trudno zapomniec o nim (....) Wiesz co pomaga na takie sytuacje? Trzeba dodawać do każdej z przygotowanych potraw 1/4 małej łyżeczki każdej, z niżej wymienionych przypraw. (To przyprawy indyjskie). Hindusi bardzo szybko zapominają o podobnych (do Twoich) problemach po spożyciu TAK przyrządzonej potrawy. A oto lista przypraw: Chilies, Chili, Cynamon, Czosnek, Galka muszkatalowa, Gorczyca, Gozdziki, Imbir, Kardamom, Kumin, Kurkuma, Nasiona cebuli, Oregano, Papryka, Pieprz czarny, Pieprz kajeński, Szafran, Tamarynd Czyli reasumując po 1/4 małej łyżeczki do każdej potrawy. I tak przez 1 miesiąc. Ponoć człowiek szybko zapomina o dolegliwościach gdy zjada takie posiłki. :) _________________________

Gość dfgggggggggggggggggggggggg
niech to bedzie nauczka dla tych co nie szanuja swoich partnerow: kiedys moze odejsc tak na prawde...