Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milosnik85slask

poflirtuje troche z kobietami

Polecane posty

kra-m To już moja słodka tajemnica. milosnik Powiem Ci tak,jak dalej będziecie ze sobą flirtować to pewnie do czegoś dojdzie bo będziecie siebie coraz bardziej pragnąć,bo podniecenie będzie narastać.Ja wiem ze zakazane najbardziej smakuje a niedostępne przyciaga ale musisz sam sie zastanowic czy chcesz żeby to się stało.

Ja też mam ten problem.Ten znajomy tak na mnie działa że wole go nie widywać.A za dwa tygodnie będziemy razem na imprezie i juz się boje.

I pewnie tak bedzie,a jak ona nie będzie miała nic przeciwko to dalej już pójdzie samo.

Ja też mam ochotę na niego,jeszcze żaden facet tak mnie nie pociągał,te jego usta i zapach.Wylizałabym te jego usteczka i języczek.

a do czego wam genitalia urosły? hahhaaa do patrzenia ... ludzie idzćie się pobzykać bo to naturalne . ja osobiście spałem z 4 dziewczynami na raz. hhahahaaaa ale była jazda ,do śmierci to zapamiętam

Ja też lubię urozmaicać bo nie można cały czas po bożemu,zresztą sex jest taki przyjemny że trzeba próbować różych rzeczy.

Gość milsnik85slask
oj zgadzam sie z toba w zupelnosci trzeba i to dosc czesto urozmaicac jest wtedy lepiej

Gość miolsnik85slask
oj tak zbys wiedziala

Gość kra-m
Ja nie jestem w stalym zwiazku, ale seks mam urozmaicony.

To Ci się nie dziwię i może to co napisze nie jest na miejscu ale nie dziwię się facetom ze zdradzają swoje kobiety jak mają taki sex.

Gość kra-m
Zdrada to takie wielkie slowo. Moja kolezanka z pracy jest szczesliwa mezatka, a mimo to mam z nia seks. Oczywiscie pelna dyskrecja.