Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka233

Sprzedam suknie - oryginalna!

Polecane posty

Gość malinka233

Polecam, suknia naprawdę piękna i przede wszystkim wygodna. http://www.we-dwoje.pl/oryginalna;delikatna;suknia;slubna;;gratisy,ogloszenie,87748.html Ps. Po skopiowaniu całego linku trzeba usunąć spacje.

Bardzo ładna suknia :) Mam pytanie, jak sprawdził się muślin w czasie wesela? Szyłaś suknię czy kupiłaś w salonie? Myślę, że ktoś się znajdzie chętny :)

Gość takietamtamto
Lepiej dodać ogłoszenie W dziale sprzedam, na www.ogloszenieslubne.pl Linki bardzo ładnie się kopiują

Gość malinka233
Damascenka - dla Ciebie przeciętna, dla mnie najpiękniejsza :) suszonaroza - moim zdaniem sprawdził się świetnie, ja od początku chciałam delikatnego zwiewnego materiału, nic sztywnego, szeleszczącego, chciałam żeby była leciutka, wygodna i taka właśnie była :) Suknie kupiłam gotową w małym salonie, nazwą modelu się nie interesowałam, nie była mi potrzebna, wystarczyło, że poczułam to "wow" :D

Damascenka - dla Ciebie przeciętna, dla mnie najpiękniejsza Dla innych też może być przeciętna.

Gość malinka233
Polecam! :)

Gość malinka233
Oferta nadal aktualna. Co do ceny... w porównaniu z podobnymi ogłoszeniami nie jest wygorowana. Mimo to istnieje mozliwość negocjacji. :) Są tez gratisy. :) Zapraszam!