Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagodka49

Okres, usg, czy jestem w ciązy? pomozcie!

Polecane posty

Gość Jagodka49

Witajcie, w grudniu spalam ze swoim chlopakiem ostatni raz. pozniej sie rozstalismy, niestety. Od tatmego czasu nie spalam z nikim innym. Mamy kwiecien. Okres dostaje srednio 26 dnia co miesiac. Jednakze mam straszne bole jajnikow i bardzo czesto oddaje mocz. Czy jest prawdopodobienstwo ze moge byc w ciazy? prosze powiedzcice cos. Do tego na poczatku stycznia bylam w szpitalu mialam robione badanie krwi moczu itp oraz USG. tylko pdoobno usg wykazuje ciaze dopiero kolo 5 tygodnia a ja bylam po 21 dniach w szpitalu od tamtego zajscia.

5tc tylko usg dopochwowe wykazałoby czy jest pęcherzyk i zarodek, piszesz że miesiączkujesz około 26 dnia każdego miesiąca a zatem w czym problem ? bo masz bóle jajników ? zrób test jak masz jakieś wątpliwości a poza tym gdybyś była w ciąży przede wszystkim widziałabyś to po sobie. same bóle jajników i częste oddawanie moczu o niczym nie świadczą...

Gość Jagodka49
malam robione usg dopochwowe 21 dnia wiec uwazacie ze wyrkyli by tak? Test ciazowy podobno wykazuje tylko do 2 miesiaca. W internecie jest tyle sprzecznosci ze wolalabym zapytac tylko na forum.

ja miałam usg dopochwowe w 6 t i 3 dn ciąży i usg wykazało, a zatem zrób test, test jak najbardziej będzie wiarygodny a jeżeli nadal masz wątpliwości idź do ginekologa. nikt tu na 100% nie napisze czy jesteś w ciąży. pzdr