Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzulcMadzia89

ładna 22letnia dziewica?? gdzie to zapisac?

Polecane posty

Gość SzulcMadzia89

co sadzicie o pannie która jest ładna zadbana fajne ciałko a przy tym bardzo sexowna i pociagająca blondynka ? a jest dziewicą.. po mimo tego że może zmieniac facetów jak rękawiczki bez pójscia do łóżka. zaprzyjaznilam sie z nią w szkolę.. faceci ja adorują z każdej strony a ona jest taka .."zimna" mówiąc bardziej dosłownie ma na nich wyjebane..zastanawiam sie czy to nie lesbijka:) hehe. któregos dnia po alkoholu wyznała ze jeszcze nigdy się nie bzykała... chociaż miała ochote nie raz.

Gość el chulo.
Że jest porządną,wartościową kobietą,teraz trudno o taką.

Gość SzulcMadzia89
jest porządna kobietą..tylko pozory które stwarza nei swiadcza o niej dobrze i nie każdy ma ja za porzadna.. i facet który stanał by obok niej prędzej nazwał by ja kurwą niż szanującą się. tzw, GRA POZORÓW.TYLKO PO CO?? jaki cel ona ma w zyciu? zeby wszyscy o nia ubiegali i z wyglądu nazywali ja dziwką bo jest ładna i chodzi w mini?

Gość bubu87
A jaką masz pewność,ze nie kłamie?może udaje cnotkę,taka gra pozorów by Cię zdobyć?

Gość Moni899000
j atam tez lubie stwarzac pozory ,ubierac sie sexownie ,imprezowac do rana a te faceciki leca jak do lepy,sa zdolni nieba przychylic. i domyslam sie ze mimo tego ze nie daje dupy to mam zlą opinnie . bo ludzie to prostaki oceniające po wyglądzie, twoja kolezanka chce dominowac i juz.

Gość SzulcMadzia89
jest dziewicą.dam sobie głowe uciąc. więc na ten temat nie polenizujmy.

Gość dskjshkj
Ja mam 20 lat i jestem dziewicą . A też nikt mi nie wierzy a chłopcy rozpowiadają ,ze z nimi spałam . Świat jest okrutny !

Gość SzulcMadzia89
jakis czas temu byłam z nią na wizycie u ginekologa..słyszalam całą rozmowe,,wiem to głupie ,a le ten lekarz głosno gadał..te fakty sa nie do obalenia.

Gość monia6543
własnie czemu faceci wymyslają o nas historki na tle seksualnym? i to ci na których nawet nie chcemy patrzec.sa po prostu żałosni

Gość dskjshkj
właśnie ja nie wiem co w tym jest fajnego ,ze tak mówią skoro nic nie było .